Hvilken destination er din ultimative ønskerejsedestination? Et sted, du ikke har oplevet før, men som du har drømt om at opleve i lang tid. Jeg har mange! Og hvis jeg kunne, havde jeg med glæde rejst rundt til dem alle én for én, så jeg kunne suge kultur og ekstraordinære oplevelser til mig.

I de fleste tilfælde har jeg dog måttet lade det være i mine drømme. Det betyder også, at min reelle bucketliste er meget længere, end det ville være rimeligt at udsætte jer for! Jeg vil dog pointere de 10 destinationer, som ligger højest på denne liste over destinationer, jeg ønsker at opleve inden jeg dør.

Bali

Hvem drømmer ikke om et tropisk paradis med palmer, varmt sand mellem tæerne og kolde drinks? Man hører tit om det ekstraordinære rejsemål, Bali, og ser billeder af, hvor smukt der er. Men Bali har samtidig også meget andet at byde på; kunst, kultur, storbyer og smukke risterasser. Jeg er overbevist om, at Bali er et helt specielt og unikt rejsemål, og af den grund står den højt på min bucketliste.

Cape Town

Måske ikke en destination, som alle tænker på, men jeg har virkelig hørt meget godt om Cape Town, og den kultur, som de har dernede. Utrolig glade mennesker og den smukkeste natur, som bogstaveligtalt ligger lige midt byen. Den utrolige bjergkæde med Devil’s Peak, Table Mountain og Lion’s Head skriger simpelthen på, at jeg skal bestige dem. Byen, og også det omkringliggende område, har virkelig meget at byde på, som jeg slet ikke kan vente med at suge til mig. 

Santorini

Når jeg tænker græske øer, så tænker jeg på hvide kalkstenshuse med blå sprosser på vinduerne, i massevis. Det er indbegrebet af Santorini, som vrimler med disse smukke huse. Jeg tror næsten ikke, at jeg kan forestille mig noget meget mere græsk, end det jeg ser på billeder fra Santorini. Ikke nok med skønheden, så er det også et stort ønske for mig at besøge Santorini for at opleve den autentiske græske stemning, spise noget lækkert græsk mad og drikke ouzo og vin, og bare nyde livet.

Nuuk

Jeg forestiller mig ikke noget meget smukkere end nordlyset - uden selv at have oplevet det. Det har bare altid stået meget højt på min bucketliste over ting, jeg vil nå at opleve. Desuden har jeg altid været fan af de lidt utraditionelle feriedestinationer. Lige så lækker som en ferieø nede i varmen kan være, mindst lige så spændende synes jeg en ferie på kolde Grønland med slædehunde og unik kulturhistorie lyder.

Bora Bora

Og her er så et af eksemplerne på de ekstremt lækre feriedestinationer med varme, bountystrande og eksotiske planter og dyr. Jeg kan snildt forestille mig at ligge på en af de lækre strande og slikke sol eller dykke i det krystalblå hav. Denne smukke ø kalder efter mig med de mange indbydende og spændende oplevelser, den har at tilbyde.

Bridgetown

 

Bridgetown er en relativt stor by, beliggende på østaten Barbados. Jeg ved ikke med jer, men når jeg hører ’Barbados’, tænker jeg varme sandstrande, palmer og drinks i lange baner. Indbegrebet af ferieparadis! Desuden er der også meget historie tilknyttet byen og øen, som er til at gå på opdagelse i, ved et besøg her til byen. Én ting er sikker; her er rig mulighed for at holde sig beskæftiget med spændende ting, samtidig med at du kan holde en fuldstændig afslappet ferie. Det er i hvert fald et stort ønske for mig at opleve dette caribiske paradis en dag.

New York

Når jeg tænker amerikansk storby, så tænker jeg automatisk på New York. New York er stedet, hvor man kan drømme stort. Det er stedet, hvor ingen bygninger er for høje, hvor ingen mennesker er forkerte og stedet, hvor mulighederne er uendelige! Jeg drømmer om at opleve Times Square, Central Park, Empire State Building og mange, mange, mange andre ting!

Tokyo

Endnu en storby på min liste, og denne er ikke mindst lige så unik som de andre. Det er verdens største by; Japans hovedstad, Tokyo. Denne by er kendt for det store antal indbyggere, store skyskrabere og kulturelle oplevelser. Eksempelvis er det ældste tempel i Tokyo, Sensoji, en inspirerende og unik kulturel oplevelse, hvor de lokale kommer til for at vifte hellig røg på sig.

Sydney

Byen står som nr. 5 på Forbes liste over top 50 steder at være i verden; og jeg kan godt forestille mig hvorfor! Sydney er jo indbegrebet af storby, kultur og ekstraordinære oplevelser. Oplevelser i mange forskellige afskygninger; lækre strande, kulturelle museer, spændende butikker, hyggelige caféer og en smuk botanisk have. Sydney har det hele!

Alaska

Alaska emmer af unikke natur- og dyreoplevelser. Her kan man komme helt tæt på et dyreliv, som er anderledes end nogen andre steder i verden. Fra hvalerne der svømmer i vandet, bjørnene der vogter i skoven, til ørnene, der flyver rundt i luften. Alaska er et paradis for alle der elsker naturoplevelser i særklasse, og dette er bestemt også grunden til at denne amerikanske stat ligger på min bucketlist!

Isabella Andersen
Content & E-mail koordinator

Du kan måske også lide