Norge - Geiranger

Geiranger er en enestående lille norsk bygd, der ligger inderst i Geirangerfjorden. Langs den 15 km lange fjord tårner de grøntbevoksede fjelde sig op i en storslået naturkulisse til indsejlingen. Geiranger er en af Norges mest besøgte turistmål og i 2006 kårede National Geographic fjorden som en af de to bedst bevarede steder på UNESCOs verdensarvsliste. Allerede i 1869 sejlede det første britiske turistskib ind i fjorden.

Værd at se
Hele indsejlingen til Geiranger er en oplevelse, der ikke tåler sammenligning. Den friske norske luft blæser stille i de stejle fjelde, det klare fjordvand er så godt som drikkeklart og det norske fugleliv er uberørt af menneskers færden. På udsigtspunkterne Flydalsjuvet og Ørnesvingen har man mulighed for at spejde ud over de nordiske vidundere. Ved fosserne Brudesløret, Frieren og De Syv Søstre kan man reflektere over det utrolige fjeld Dalsnibba, der er 1497 meter over havoverfladen.

Klima
Fra juni til september kan temperaturen komme op på 11 grader. I vinterhalvåret er temperaturen typisk mellem -3 og -9 grader.

Valuta
Norske kroner (NKR)

Klima

Top Krydstogter