Argentina - Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden, og den største by i Argentina med 2,9 millioner indbyggere (uden forstæder). Buenos Aires er en stor blandet sammensætning af historie, arkitektur, forretningsliv, mode, sport, dans, lækker mad, vin og meget mere.
Der er ikke grænser for hvad man kan opleve i tangoens hovedstad, som byder på masser af livlige kvarterer med hver sin charme. Det største problem er bare, at uanset hvor meget tid du bruger i Buenos Aires, så kan du nemt bruge mere.

Værd at se
Palermo - Et stort kvarter, hvor man kan finde byens botaniske have, parken Bosque de Parlermo og ikke mindst Plaza Serrano med sine mange butikker, restauranter, og trendy barer.

Puerto Madero er et gammelt havneområde, som har været igennem en enorm byfornyelse, så det i dag er gået hen og blevet et moderne og velhavende kvarter med skyskrabere, restauranter og natklubber. Her ligger også den imponerende "Woman's Bridge".

La Boca er en dejlig gammel bydel med sine farverige husfacader og blomstrende kulturliv. Ikke mindst tango er her i centrum samt fodboldklubben Boca Juniors med stadionet "La Bombonera".

Klima
Buenos Aries ligger i et subtropisk klima, hvor somrene kan blive meget varme og fugtige, mens vintrene er milde. De varmeste måneder er december, januar og februar med et dagligt gennemsnit på ca. 25 grader og med en høj luftfugtighed. I vintermånederne ligger temperaturen omkring de 10 grader, men kan nemt blive koldere.

Vejret i Buenos Aires kan være meget skiftende, så selvom det er usædvanligt, oplever byen til tider sne og ekstreme hedebølger.

Valuta
Argentinsk peso (ARS)

Klima

Top Krydstogter