USA - Massachusetts - Boston

Boston er, med 625.000 indbyggere, hovedstad og den største by i den amerikanske stat Massachusetts. Boston består af mange forskellige kvarterer, og er en af de ældste og mest velhavende byer i USA.
Boston er særligt kendt for sine mange universiteter, hvis høje standarder er eftertragtede verden over (Harvard, MIT m.fl.) og byen kan desuden prale af nogle af landets bedste sportshold, hvilket naturligvis åbner op for storslåede sportsbegivenheder som både lokale og besøgende vil finde oplevelsesværdige.  

 

Værd at se
Følge "The Freedom Trail", som er en rød linje, der løber igennem byen, forbi historiske museer, kirker etc. En rigtig god måde at gå komme rundt til byens interessante områder og lære en masse om Bostons historie. 
Boston har en bred vifte af museer. Særligt anbefales Museum of Fine Arts, der altid har en yderst interessant særudstilling. Sæt god tid af til dette museum, for der er rigtigt meget at se!
Besøg det legendariske baseballstadion, Fenway Park, der i næsten 100 år har været hjemmebane for Boston Red Sox.
Gå en tur i smukke Boston Public Garden og nyd den grønne oase og de flotte statuer.

 

Klima
Boston har et fugtigt kontinentalt klima, med varme somre og kolde, snefyldige vintre. Om sommeren bliver temperaturerne op til gennemsnitlig 26 grader, mens vintermånederne kan blive rigtig kolde under frysepunktet.

 

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter