USA - Hawaii - Honolulu

Intet sted i verden er som Hawaii. Den lille øgruppe midt ude i Stillehavet ligger langt væk fra de store kontinenter, og selvom det er en delstat i USA, mærker man kun Hawaiis helt egne naturlige elementer med dramatiske vandfald, frodige regnskove og blomstrende haver. Honolulu ligger på øen Oahu og er den største by og hovedstad i Hawaii. Den fantastisk smukke by er Hawaii’s forretningscentrum og er hjemsted for næsten en million indbyggere.

 

Værd at se
Honolulu er også hjemsted for én af verdens mest berømte strande – Waikiki Beach. Stranden med det kridhvide sand og høje bølger er et sandt turistmekka, og selvom stranden godt kan være overrendt, så er den klart et besøg værd, hvad enten man ønsker at sole sig, svømme eller prøve kræfter med et surfbræt.
I busafstand i den vestlige del af Honolulu ligger Pearl Harbor – havnen som i 1941 blev bombet af det japanske militær og som sendte USA ind i 2. Verdenskrig. I dag fungerer havnen stadig som flådebase med forskellige museer og mindesmærker.

Klima
Honolulu har almindeligt tropisk klima med meget få temperaturændringer i løbet af året. Om sommeren ligger temperaturen på 27-32 grader i gennemsnit, og resten af årets måneder, hvor der også falder mest regn, ligger temperaturen på omkring 19-24 grader.

 

Valuta
Amerikanske Dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter