Kina - Shanghai

Shanghai ligger i det østlige Kina ved mundingen af Yangtze floden ud til det Østkinesiske Hav. Shanghai har 23,7 millioner indbyggere, hvilket gør det til Kinas og verdens største by målt på indbyggertallet. Med verdens højeste indbyggertal og verdens travleste havn kan man i Shanghai forvente fuld fart over feltet og liv 24 timer i døgnet. Byen er rig på historie og kultur, men har også et topmoderne finanscentrum, hvilket gør Shanghai til en oplevelsesrig by for turister, der både vil have historiske og moderne oplevelser med på rejsen.

Værd at se
The Bund. Den mest berømte og seværdige gade i Shanghai, hvorfra man kan opleve byens to forskellige ansigter. På den ene side af floden kan man se de smukke gamle franske kolonibygninger, mens der på den anden side ligger himmelhøje skyskrabere og moderne kontorbygninger. Især om aftenen, hvor byen er oplyst, er dette en imponerende seværdighed. Shanghai Museum. Et fremragende og flot museum, hvor man kan blive klogere på kinesisk historie og traditioner. Shanghai World Financial Center. Oplev den svimlende gode udsigt fra denne 492 meter høje skyskraber. En god udsigt fås også fra "Det orientalske perletårn", der med sit berømte glasgulv gør det muligt at tage nogle helt specielle og sjove billeder. Yu Yuan Garden. En smuk have med flotte gamle kinesiske bygninger. Haven ligger centralt i byen, tæt på Shanghais shopping gader.

Klima
Shanghai har et fugtigt subtropisk klima, hvilket er kendetegnende ved varme somre med temperaturer omkring de 25 grader, og kølige vintre med temperaturer ned omkring de 5 grader.

Valuta
Kinesiske renmimbi/yuan (CNY)

Klima

Top Krydstogter