USA - Florida - Miami

Miami er et hot hit af et rejsemål. Det milde vejr, det hektiske natteliv, byens mange etniske restauranter og de smukke strande tiltrækker både mange amerikanske og udenlandske turister til sig. Miami er den største by i Florida med hele 5,5 mio indbyggere inkl. de mange forstæder - selve Miami City huser 'kun' 450.000. Byen er især kendt for sine årlige festivaller "Calle Ocho Festival" og "Carnaval Miami" som typisk finder sted i marts i den cubanske bydel 'Little Havana'. Hele 500.000 spås hvert år at deltage og er derfor blandt verdens største festivaller. Dertil besidder byen i det hele taget et utal af underholdingssteder, biografer, parker, teatere, museer og scenekunstcentre - de såkaldte 'Performing Arts Centers' - hvor den nyeste tilkommer er Adrienne Arsht Center for the Performing Arts som nu er USA's næststørste scenekunstcenter. 

 

Værd at se 

Tag på rundtur i byen og nyd den farverige art deco-arkitektur, eller tilbring en dag på stranden.

For de kunstinteresserede er Vizcaya Museum and Gardens et godt bud på en stor oplevelse, og har man børn med er både Childrens Museum og Miamis Zoo en rigtig sjov oplevelse.

Til de sportsinteresserede, som gerne vil prøve at opleve amerikansk fodbold "live", kan vi selvfølgelig nævne byens hold 'Miami Dolphins' som spiller deres hjemmekampe på det kæmpe 'Hard Rock Stadium' som kan huse hele 65.000 tilskuere.

 

Klima 

Miami har tropisk monsun-klima ensbetydende med milde vintre med temperaturer på 15-17 grader. I sommermånederne juni, juli, august og september er temperaturen op til 30 grader.  

 

Valuta

I USA bruges amerikanske dollars (USD). Vi anbefaler, at man har vekslet hjemmefra til fx at betale for taxaturen. Man kan dog sagtens hæve penge i automater og betale med kreditkort i de fleste butikker, cafeer og restauranter.

 

Rejseguide

Læs mere meget mere om alt hvad Miami har at tilbyde på følgende link:

http://www.miamiandbeaches.com/


Disse link omhandler ’downtown Miami’:

http://www.miamiandbeaches.com/places-to-see/downtown-miami

https://www.tripadvisor.com/Travel-g34438-c11219/Miami:Florida:Dayplanner.Visiting.Downtown.Miami.html


Klima

Top Krydstogter