USA - Maine - Bar Harbor

Bar Harbor er en lille hyggelig havneby på øen Mount Desert Island, i den amerikanske delstat Maine. Byen har kun lidt over 5.000 indbyggere og betragtes som en lille skøn ferieby i Frenchman Bay, hvorfra det er muligt at komme på sejlture og opleve havets fantastiske dyreliv med især pukkelhvaler til skue.

 

Værd at se
Byen har trods sin størrelse et levende musikliv med både en jazzfestival og en festival med kammermusik. Derudover kan man på de mange lokale barer gå ud og høre solo-artister eller små bands underholde turister og lokale.
Den største seværdighed ved Bar Harbor er en guidet tur ud på havet, hvor det er muligt at se pukkelhvaler.
Har man god tid bør man tage til Acadia National Park, hvor man bl.a. kan tage på cykeltur i det fantastiske naturområde i en af USA's smukkeste naturparker med krystalklare søer og flotte farveklædte bjerge.
Er man til golf, har byen også USA's 8. ældste golfbane, der er slynger sig smukt og naturligt mellem bjergene og kysten.

 

Klima
Bar Harbor har varme behagelige somre med temperaturer mellem 24 og 27 grader, hvilket gør byen meget behagelig at være i, uden at der bliver for varmt. Vintrene bliver kolde med sne og blæst, og på denne årstid går byen mere eller mindre i dvale.

 

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter