MSC Cruises

 • Meget familievenlige krydstogter med mange aktiviteter ombord – både for børn og voksne
 • Blandt de billigste krydstogter på det danske marked
 • Mange forskellige drikkepakker – både til voksne og børn
 • Fast, lav børnepris - og ingen aldersbegrænsning på spædbørn og babyer
 • Imponerende shows og underholdning ombord
 • Destinationer i hele verden heriblandt krydstogter fra Sydafrika
 • MSC Cruises samarbejder med UNICEF og har udarbejdet et hjælpeprogram for børn, som gæster ombord MSC Cruises har mulighed for at støtte.

MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) er et italiensk rederi grundlagt i 1987. Rederiet har hovedkontor i Napoli, og de værner meget om deres italienske rødder. Det afspejler sig blandt andet i deres store flåde, som tæller 12 imponerende skibe - alle med italiensk klingende navne, fx MSC Magnifica og MSC Preziosa.

Som navnet antyder, så er MSC Cruises meget fokuserede på området i Middelhavet. Men de har også destinationer mange andre steder i verden, og de er et af de få rederier, der har krydstogter fra Sydafrika.

MSC Cruises er et meget børnevenligt rederi, og børn bliver taget meget vel imod af den store besætning ombord.

Med MSC Cruises har man mulighed for at registrere sig i MSC Club, som giver en masse fordele.  Der er fire forskellige medlemskabstyper, som alle giver større eller mindre fordele og rabatter. Hvis man er medlem af MSC Club, så skal man altid huske at oplyse sit/sine klubnumre ved køb af krydstogt.

Læs mere om MSC Cruises' betingelser og vilkår

Mad
Helpension er altid inkluderet i prisen. Det betyder, at der er en buffet restaurant og en a la carte restaurant til fri afbenyttelse, samt diverse snackbarer. Der er som udgangspunkt altid adgang til mad fra kl. 6 om morgen til kl. 2 om natten. I krydstogtsprisen er der også inkluderet vand, te og kaffe fra automater i buffet restauranten. På et krydstogt med MSC Cruises kan man vælge imellem to forskellige spisetider, en tidlig og en lidt senere:  

 • Tidlig spisetid: ca. kl. 18.30
 • Sen spisetid: ca. 20.30

 

Desuden er der også flere forskellige restauranter, som kan benyttes mod betaling (et måltid koster typisk ca. 20 euro og op efter pr. person).

 
Indretning
MSC Cruises italienske stil er deres varemærke, hvilket indretningen på deres skibe også afspejler med elegant komfort og luksus. Enkelte barer er lavet som tro kopier af små hyggelige caféer fra det virkelige Italien og opkaldt derefter.

 

Underholdning og aktiviteter
Der masser af aktiviteter for både store og små ombord på MSC’s skibe. Man kan eksempelvis udfolde sine talenter på boldbanen, nyde en god fodboldkamp i sportsbaren eller tage en dukkert i poolen. I løbet af dagen og aftenen, vil der være underholdning fra MSC’s dedikerede underholdningsteam, som arrangerer alt fra musikquiz til banko. Ombord findes der også flere forskellige børneklubber, så børn i alle aldre kan finde andre at lege med, eller kan blive passet, mens forældrene er på udflugt eller lignende.

Om aftenen kan man gå i skibets teater, som viser et nyt show hver aften, prøve lykken i skibets casino eller danse natten lang på diskoteket.

 

Indkvartering
Alle kahytter på MSC Cruises er smagfuldt indrettet, med masser af moderne faciliteter som eksempelvis tv og hårtørrer i alle kahytter. Når man vælger en udvendig kahyt med vindue eller balkon, skal man være opmærksom på, om kahytten har ’obstructed view’, hvilket betyder, at dele af udsigten vil være blokeret af fx en redningsbåd.

På alle MSC’s skibe kan man vælge imellem Bella og Fantastica i alle kahytskategorier. Hvis man vælger Fantastica, så får man de bedst beliggende kahytter i kategorien, man kan få morgenmaden bragt til kahytten ganske gratis, og der er gratis roomservice døgnet rundt inkluderet i prisen.

Man kan også vælge en Aurea kahyt, hvilket blandt andet giver adgang til skibets wellness afdeling på hele rejsen, en balinesisk massage, velkomstcocktail og gratis wellness-produkter i kahytten.

 

Internet
Trådløst WiFi (mod betaling)

 

Handikap tilgængelighed og særlige behov
Alle MSC’s skibe har kahytter, som har bredere døre og ingen dørtrin for at give maksimal bekvemlighed for gæster med et handikap. Samtidig er der flere elevatorer på alle dæk, så man frit kan bevæge sig rundt på hele skibet. Mange steder, som eksempelvis i teatret, er der bestemte pladser reserveret til handikappede.

Hvis man lider af eksempelvis gluten-allergi, så bedes man informere tjeneren i restauranten om dette den første dag, hvorefter der vil blive taget hensyn i serveringerne.

 

Typiske gæster
De typiske gæster på MSC’s skibe er familier, oftest europæere og især italienere, da det er et italiensk rederi. Især i sommerferien i Middelhavet er der mange italienske gæster ombord. MSC’s skibe er også velegnet til den årlige tur med vennerne, eller hvis man ønsker en romantisk ferie.

 

Drikkepenge
Man skal være opmærksom på, at drikkepenge automatisk bliver sat på kahytsregningen.

 • Drikkepenge Europa og De Forenede Emirater: 10 euro pr. person pr. dag, børn (2-11 år) 5 euro pr. person pr. dag, børn (0-2 år) gratis)
 • Drikkepenge Caribien og transatlantisk: 12,5 USD pr. person pr. dag, børn (2-11 år) 6,25 USD pr. person pr. dag, børn 0-2 år gratis)

 

Da det er et pengeløst samfund ombord på skibene, har man ikke mulighed for selv at lægge drikkepenge, og derfor har man indført dette system. Man kan også vælge at forudbetale drikkepenge. Kontakt vores kontor, hvis dette ønskes. Bemærk, drikkepenge stiger fra sommeren 2017 - kontakt MyCruise for mere information.   


Rygning
Rygning ombord på skibene er indskrænket. Der er enkelte afmærkede områder, hvor rygning er tilladt, som fx på den ene side af pooldækket, så man som ikke-ryger let kan undgå røgen. Det er ikke tilladt at ryge på balkonen i kahytten.

Det er strengt forbudt at kaste cigaretskodder ud over siden på skibet, da det kan være en potentiel brandfare.

 

Påklædning
I dagtimerne anbefales afslappet tøj ombord på krydstogtskibet og på udflugterne. Gæsterne modtager hver dag et dagsprogram, hvor den foreslåede dresscode for den pågældende aften blandt andet vil fremgå. Dresscoden kan skifte imellem casual, formel og galla, så det er en god idé at medbringe kjole, jakkesæt og slips til de formelle aftener.

 

Børneklubber
Ombord på MSC’s 12 skibe er der altid flere klubber til børn og unge i alle aldre, og det er nemt at finde underholdning, legekammerater og pasningsmuligheder.

 

Sikkerhed 
Sikkerheden er helt i top på MSC Cruises, og skibene er alle udstyret med flere topmoderne redningsbåde. Samtidig er der redningsveste i alle kahytter, og redningsveste er ligeledes placeret flere forskellige, tilgængelige steder på skibet. Alle ansatte ombord på skibene er desuden trænet i at kunne håndtere alle tænkelige situationer, og der udføres en sikkerhedsøvelse, hver gang skibet sejler fra de større havne. 

Nedenfor finder du en liste over MSC Cruises' skibe. Klik på linket for at læse mere om det enkelte skib.

Her kan du læse mere om, hvordan du foretager online check-in på skibene, og hvordan du foretager online check-in på dit fly. 

For at gøre det lettere for dig at lave online check-in, har vi lavet en guide. Du skal blot trykke på ”klik her” for at se guiden.

 

Klik her for at åbne MyCruise’ guide til online check-in!

 

Sådan bestilles udflugter

MSC tilbyder et hav af forskellige udflugter, alt efter destination. Læs mere om de forskellige udflugter og bestil online her. Vælg krydstogt og havn for at læse mere om de forskellige udflugter, som MSC tilbyder på netop dit krydstogt.

Udflugter kan forudbestilles på MSC's hjemmeside op til 5 dage inden afrejse. Det er også muligt at bestille udflugter ombord på skibene.

Kontakt MyCruise, hvis du har spørgsmål. 

Der er masser af tilløbsmuligheder allerede inden afrejse, hvis man ønsker lidt ekstra forkælelse. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tilkøbsmuligheder på MSC's skibe. 


Drikkepakker

Det er muligt at tilkøbe en drikkepakke - alt efter behov. Vi anbefaler at købe drikkepakken samtidig med, at man booker sit krydstogt, da alle drikkepakker er dyrere ombord. Nedenfor findes en liste over, hvilke drikkepakker, man kan tilkøbe.
 • Easy drikkepakke  
  Inkluderer ubegrænset drikkevarer per glas op til 6 EUR eller 5 USD* bestående af: 
  Fadøl, husets vin i glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails indenfor prisklassen, sodavand og juice i glas, vand på flaske. Varme drikke; kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, te, kakao.

 • Premium drikkepakke 
  Inkluderer ubegrænset drikkevarer per glas op til 10 EUR eller 12 USD** bestående af:
  Alle typer fadøl og øl på flasker fra barlisten, alle cocktails, standard og premium spiritus, aperitifs, likører, bitters og vin på glas indenfor prisklassen, sodavand og juice i glas, vand på flaske. Varme drikke; kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, te, kakao.

 • Premium Plus drikkepakke  
  Inkluderer ubegrænset drikkevarer per glas, ingen prisbegrænsning  
  Ekstra stort udvalg af spiritus, champagne, alle slags vin i glas i restauranter og barer, alle cocktails inklusiv cocktails med champagne, aperitifs, likører og bitters, drikkevarer i temabarerne, sodavand og juice i glas, vand på flaske. Varme drikke; kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, te, kakao. 
  Drikkevarer, mad og snacks fra roomservice menuen og minibaren i kahytten. 30% rabat på hel flasker vin og champagner. 


 • Alkoholfri drikkepakke voksne og børn 
  Inkluderer ubegrænset sodavand med mere per glas bestående af: 
  Alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, vand op flaske, juice. Varme drikke; kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, te, kakao. Forskellige slags is. 

 

*6 EUR for Middelhavet, Nord Europa, Emiraterne, Antillerne og Cuba-krydstogter; 5 USD for Sydamerika-krydstogter. Caribien og Nordamerika krydstogter; et begrænset udbud af drinks uden beløbsgrænse. Hvilke drinks der er inkl. vil fremgå af barlisten ombord. 

**10 EUR for Middelhavet, Nord Europa, Emiraterne, Antillerne og Cuba-krydstogter; 12 USD for Caribien og Nordamerika-krydstogter; $10 for Sydamerika-krydstogter.

 
Priser pr. person/dag: 

 Drikkepakker  

 Middelhavet/Nord Europa/ Emiraterne  Miami og  New York  Karibien fra  Antillerne/Cuba/Cozumel   Sydamerika 

Easy

220,- 220,- 220,- 220,-

Premium

290,- 390,- 290,- 350,-

Premium plus

410,- 490,- 410,- 410,-

Alkoholfri

140,- 180,- 140,- 160,-

Alkoholfri under 11år

100,- 100,- 100,- 100,- 

OBS: Drikkepakkerne kan kun købes hjemmefra for krydstogter på 4 nætter eller længere. For krydstogter på mindre end 4 nætter kan drikkepakkerne tilkøbes ombord, men der tilkommer et servicegebyr på 15%.


Prisniveauet på drikkevarer

Priserne på forskellige drikkevarer ombord på skibene kan variere. Listen nedenfor er derfor kun vejledende, men den giver en indikation af priserne ombord på skibet:

 • Sodavand: ca. 4 euro
 • Øl: ca. 6 euro
 • Vand på fl.: ca. 3 euro
 • Kaffe og te: ca. 3 euro
 • Cocktails: ca. 9 euro
 • Vin (fl.): fra ca. 20 euro

 

WiFi 

Premium Internet

Fuld adgang til internettet for op til 4 enheder, inklusiv lyd- og videostreaming med maksimal prioritet 

Krydstogter 5 - 7 nætter:  Pris og datamængde under hele krydstogtet:
 Caribien  500,- Datamængde 4 GB 
 Caribien, MSC Seaside  800,- Datamængde 6 GB 
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Antillerne, Dubai  550,- Datamængde 4 GB 
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Dubai*    550,- Datamængde 5 GB 
 *Seaview, Bellissima, Grandiosa, Splendida  
 Krydstogter 8 - 14 nætter:      Pris og datamængde under hele krydstogtet:
 Caribien    750,- Datamængde 7 GB 
 Caribien, MSC Seaside    1200,- Datamængde 10 GB
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Antillerne, Dubai  800,- Datamængde 7 GB 
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Dubai*    750,- Datamængde 7 GB 
 *Seaview, Bellissima, Grandiosa, Splendida   

 

Standard Internet
Internetpakke for op til 2 enheder til web, sociale medier og apps  

Krydstogter 5 - 7 nætter:  Pris og datamængde under hele krydstogtet:
 Caribien  350,- Datamængde 2 GB 
 Caribien, MSC Seaside  500,- Datamængde 3 GB 
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Antillerne, Dubai  400,- Datamængde 2 GB 
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Dubai*    400,- Datamængde 2,5 GB 
 *Seaview, Bellissima, Grandiosa, Splendida  
 Krydstogter 8 - 14 nætter:      Pris og datamængde under hele krydstogtet:
 Caribien    500,- Datamængde 3,5 GB 
 Caribien, MSC Seaside    750,- Datamængde 5 GB
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Antillerne, Dubai  550,- Datamængde 3,5 GB 
 Middelhavet, Nordeuropa, Cuba, Dubai*    600,- Datamængde 3,5 GB 
 *Seaview, Bellissima, Grandiosa, Splendida 

Find et krydstogt med MSC Cruises: