Indonesien - Bali - Benoa

Benoa er en havn beliggende på den indonesiske ø Bali. Benoa er ikke den store seværdighed i sig selv, men fungerer som en god station til videre færd mod andre områder af Bali. Blot 12 km derfra ligger eksempelvis storbyen Denpasar, den største by på Bali med næsten 1 million indbyggere. Denpasar er en spændende by i en rivende udvikling, hvor man har mulighed for at se masser af templer, paladser og museer bare ved en gåtur rundt i byen.

Værd at se
I den sydlige del af Denpasar kan man besøge hindutemplet Sakenan, som ligger på en lille ø. Det er en god idé at medbringe et tørklæde eller en sarong, hvis man vil se templet indefra.

Ved Denpasar ligger også kyststrækningen Sanur og Sanur Beach, hvor man finder storslåede luksushoteller og en himmelsk strand med perfekte forhold.
Brug nogle timer på det smukke Bali Museum, hvor man kan lære om Balis historie og opleve samlinger af balinesiske antikviteter og kulturelle objekter.

Klima
Benoa og Denpasar ligger i et tropisk klima, hvor der er varmt året rundt og høj luftfugtighed. Temperaturerne ligger i gennemsnit omkring 29-30 grader året rundt, og fra november til april er der regntid, mens den tørre sæson varer fra maj til oktober.

Valuta
Indonesiske rupiah (IDR)

Klima

Top Krydstogter