Royal Carribean

 • Meget højt serviceniveau
 • Fantastiske gastronomiske oplevelser
 • Prisbelønnet underholdning – blandt andet i samarbejde med Dreamworks
 • Velegnet til børnefamilier
 • Indehaver af verdens største krydstogtskibe
 • Nyskabende og innovative skibe

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) er et norsk-amerikanskejet rederi fra 1968. Rederiet har hovedkvarter i Miami, og deres fantastiske skibe er kendt i branchen for deres innovative tilgang. Royal Caribbean er fx indehaver af verdens største krydstogtskibe; deres helt nye Harmony of the Seas og lige efter kommer søskendeskibene Oasis- og Allure of the Seas. Som nye tiltag ombord på Harmony kan blandt andet nævnes faldskærmsimulator og radiobiler.

Royal Caribbean er specialiseret i krydstogter i Caribien og Middelhavet. Desuden tilbyder de også en del ture fra USA til Canada/New England samt nogle mere specielle ture i Nordeuropa fra København til Nordkap eller rundt om De Britiske Øer.

Royal Caribbean har en gratis medlemsklub; Crown & Anchor, som giver en masse fordele og rabatter, alt efter medlemskabstype. Hvis man er medlem af Crown & Anchor, skal man altid huske at oplyse sit/sine klubnumre ved køb af krydstogt hos MyCruise. 

Læs mere om Royal Caribbeans betingelser og vilkår her.

Mad

Helpension er altid inkluderet i prisen. Det betyder, at der er en buffet restaurant og en a la carte restaurant til fri afbenyttelse samt diverse snackbarer. Som udgangspunkt vil der altid være adgang til mad fra kl. 6 om morgen til kl. 2 om natten. I krydstogtsprisen er der også inkluderet vand, te og kaffe fra automater i buffet restauranten. Når man køber et krydstogt med Royal Caribbean, skal man tage stilling til, om man vil have den tidlige eller den sene spisetid:

 • Tidlig spisetid: ca. kl. 18.00
 • Sen spisetid: ca. 20.30

Kvaliteten af maden og ombord Royal Caribbean er meget høj. På nogle af Royal Carribeans skibe er det muligt at vælge 'My Time Dining', som betyder, at man kan spise, når man ønsker, dog inden for restauranternes åbningstid.

Desuden findes der også flere forskellige betalingsrestauranter ombord på skibene (et måltid koster typisk fra 20 dollars og opefter pr. pers.).

 

Indretning

Royal Caribbeans skibe er generelt meget lyse og indbydende. Indretningen er meget moderne og kvalitetsbevidst, og der er blandt andet mange åbne rum, som giver luft og god plads ombord på skibene. Samtidig har Royal Caribbean valgt at holde fast i de klassiske elementer, som er traditionelle for krydstogtskibe.

På Royal Caribbeans nyeste skibe har man revolutioneret krydstogtsverdenen ved at lave en kopi af 'Central Park' og placeret en masse caféer centralt på skibet. Det skaber et shoppingstrøg, som også fungerer som samlingspunkt på de nyeste skibe.

 

Underholdning og aktiviteter 

Royal Caribbean tilbyder et hav af innovative aktiviteter og underholdningstilbud. Der er noget for enhver smag, og man kan frit vælge, om man vil bade i poolen, udfordre sig selv eller andre med én af de mange sportslige aktiviteter, eller om man blot vil nyde vejret med en god bog og en kølig forfriskning på et af skibets soldæk.

På nogle af deres nyeste skibe - som er blandt Oasis- og Quantum klassen - er blandt andet blevet udstyret med en forlystelse ved navn 'North star' (Quantum-klassen), hvor man træder ind i en glaskuppel, som løftes ud over siden på skibet omkring 100 meter over vandets overflade - det er noget af en oplevelse!

Om aftenen er der mulighed for at gå i teatret, prøve lykken i casinoet eller danse natten lang i skibets diskotek.

 

Indkvartering

Alle kahytter på Royal Caribbeans skibe er moderne indrettet med faciliteter som tv, minibar og hårtørrer. Når man vælger en kahyt med vindue, skal man være opmærksom på, at der både findes kahytter med koøje og med almindeligt vindue.

Desuden skal man også være opmærksom på, at hvis man ønsker en kahyt med havudsigt, fra vindue eller balkon, så kan enkelte af kahytterne have det, der hedder 'obstructed view'. Det betyder, at dele af udsigten vil være blokeret af en redningsbåd.

 

Spa & Wellness

Royal Caribbean tilbyder et hav af forskellige ydelser til dig, som virkelig vil forkæles på din ferie. Her kan bl.a. nævnes 'Aroma Stone Therapy'; hvilket indebærer opvarmede basaltsten med aromaolier der placeres på strategisk rundt på kroppen. Det varer enten 50 eller 75 minutter og koster fra kr. 855. Eller til dig med ømme muskler kan du fx vælge 'Deep Tissue Muscle Massage’ som er en dyb vævsmassage, der får løsnet godt op i de ømme muskler. Her kan du også vælge en behandling på enten 50 eller 75 min. og koster fra kr. 525. Dertil kan nævnes diverse former for ansigt og kropsmassager samt zoneterapi.

Er du mere til spa-oplevelser, så kan du fx vælge at tage deres overdådige ’Elemis Absolute Spa Ritual’ der tilbyder to dejlige behandlinger i én med et ritual, der er en fryd for hele kroppen. Denne herlig på en time og 40 min. koster fra kr. 1120. Ønsker du og din partner social samvær / en romantisk oplevelse kan deres ’Couples Bathing Ritual & Massage’ varmt anbefales.

 

Internet

Der er selvfølgelig mulighed for at købe sig adgang til internettet ombord. Royal Caribbean tilbyder to forskellige pakkerløsninger ombord; 'Surf' og 'Surf & Stream'. Surf er til dig som blot ønsker at have muligheden for at surfe rundt på nettet, tjekke mails og lign. i løbet af din ferie. Denne løsning koster fra $13/enhed og ned til $10/enhed ved oprettelse af fire stk. Ønsker du blot adgang i én dag i løbet af dit cruise, koster det $20/enhed. Surf & Stream er til dig som også ønsker mulighed for at streame musik, film og videochat (fx Skype). Denne pakke koster fra $18/enhed og ned til $14/enhed ved oprettelse af fire stk. Én dag koster $28. Royal Caribbean giver op til 30% rabat ved bestilling af internet før cruiset - dette kan nemt gøres via deres 'Cruise Planner'.

 

Handikap tilgængelighed og særlige behov

Alle Royals skibe har handikapkahytter, som har bredere døre og ingen dørtrin for at give maksimal komfort. Samtidig er der flere elevatorer på alle dæk, så man frit kan bevæge sig rundt på hele skibet. Mange steder, fx i teatret, er der bestemte pladser reserverede til handikappede.

Hvis man lider af eksempelvis gluten-allergi, så bedes man informere tjeneren i restauranten om dette den første dag. Derefter vil de sørge for at tage hensyn i alt, hvad der bliver serveret.

 

Typiske gæster

Royal Caribbean appellerer til alle eventyrlystne gæster med ethvert behov. Hvis børn, forældre og bedsteforældre rejser sammen, så er der garanti for, at alle generationer vil føle sig underholdt. Deres store udvalg af aktiviteter tiltrækker dog især mange børnefamilier, men Royal Caribbeans skibe er også særdeles velegnet til romantiske ferier eller til den årlige tur med vennerne.

 

Drikkepenge

Når man rejser med Royal Caribbean er drikkepengene altid inkluderet i krydstogtsprisen.

 

Rygning

Rygning ombord på skibene er indskrænket. Dog er der flere afmærkede områder, hvor rygning er tilladt, fx på den ene side af pooldækket, så man, som ikke-ryger let, kan undgå røgen.

Det er ikke tilladt at ryge i sin kahyt eller på balkonen.

 

Påklædning

Når man sejler med Royal Caribbean, skal man huske at pakke tøj til lidt forskellige lejligheder. Ombord på deres skibe findes tre forskellige dresscodes:

 • Casual: Polo og jeans for mænd og kjoler eller lange bukser for kvinder 
 • Smart casual: Blazer og slips til mænd, kjole eller buksedragt
 • Formal: Jakkesæt eller smoking til mænd, cocktail kjoler til kvinder

Bemærk, at ovenstående kun er vejledende og derfor kun skal opfattes som inspiration.

 

Børneklubber

Der findes flere forskellige børneklubber ombord på Royal Caribbeans skibe til børn og unge i alle aldre. På flere af rederiets skibe har børn mulighed for at møde de mest populære figurer fra Dreamworks, fx Shrek, Kung Fu Panda og dyrene fra Madagaskar-filmene. 

 

Sikkerhed

Rederiet tager sikkerheden meget seriøst, og derfor er denne helt i top. Skibene er udstyret med flere topmoderne redningsbåde, og samtidig er der redningsveste i alle kahytter samt en nødbeholdning flere forskellige steder på skibet. Alle ansatte ombord på skibene er desuden trænet i sikkerhed, og når man sejler fra de større havn, vil der være en sikkerhedsøvelse, før skibet sejler.

Her kan du læse mere om, hvordan du foretager online check-in på skibene, og hvordan du foretager online check-in på dit fly. 

For at gøre det lettere for dig at lave online check-in, har vi lavet en guide. Du skal blot trykke på ”klik her” for at se guiden.

 

Klik her for download af MyCruise’ guide til online check-in!

- Og hér for at downloade RCCL's omfattende guide som gennemgår/forklarer hvert et punkt (det står dog på norsk).

 

Sådan bestilles udflugter

Royal Caribbean tilbyder et stort og varieret udvalg af udflugter, alt efter destination. Udflugterne ledes af godkendte, professionelle rejseledere med stort lokalkendskab, så man oplever destinationerne på bedst mulig måde. 

Læs mere om de forskellige udflugter her (hvis du vil booke, skal du på deres site klikke "RESERVE NOW" hvorefter du bliver bedt om at logge ind; bl.a. med dit RCCL-bestillingsnummer). Udflugter kan bookes helt frem til 12 dage før afrejse. Ellers er det også muligt at bestille udflugter og foretage andre tilkøb ombord på skibene.

Bonusinfo: Udover udflugter, kan du også finde meget mere om drikkepakker, ekstraordinære kulinariske oplevelser, aktiviteter, spa og wellness, internet mv. via Royal Caribbeans 'Cruise planner'.

Kontakt endelig MyCruise.dk hvis du har spørgmål.

Der er masser af tilkøbsmuligheder allerede inden afrejse, hvis man ønsker lidt ekstra selvforkælelse ombord på krydstogtskibet. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tilkøbsmuligheder ombord på Royal Caribbeans skibe.

 

Drikkepakker

Når man sejler med Royal Caribbean, kan man i stedet for at betale pr. gang, vælge at tilkøbe en drikkepakke. Man kan vælge mellem følgende drikkepakker:

 

 • Bottled Water Packages: Kildevandspakkerne koster USD 47* for den lille (12 flasker Evian) og USD 82* for den store (24 flasker Evian).

 

 • Classic Soda Package:  Drik alt det sodavand du kan med sodavandspakken - den koster USD 12.99 per person/dag* og inkluderer alle de genfyldninger som du nu end kan tænke dig - både via Coca Cola's nye Freestyle® maskiner og via de mere traditionelle Soda Fountain automater som vi kender herhjemme hos fx McDonalds mv. Der står automater rundt om på hele skibet, inkl. i restauranter, barer og lounger. Pakken inkluderer tilmed også en Coca Cola souvenir-kop.

 

 • The Refreshment Package: koster USD 29 per person/dag* og inkluderer premium te og kaffe, kilde- og danskvand, friskpresset appelsinjuice, sodavand fra automater ('soda fountain' og Coca Colas 'Freestyle') samt alle coctails uden alkohol.

 

 • Deluxe Bevage Package: Er kort sagt de tre førnævnte pakker lagt sammen i en og tilført alle drinks, øl og vin (for et glas) op til USD 12/stk. Dertil får man 40% rabat på vinflasker som koster under $100 og 20% på dem der koster over $100. Deluxepakken koster USD 70 per person/dag.

 

* Ved køb af drikkevarepakker, tillægger RCCL et såkaldt service charge på 18%. Klik HER for at hente drikkepakkerne som .pdf.

 

Prisniveau på drikkevarer
Nedenfor følger en prisliste over de forskellige drikkevarer ombord på skibene. Priserne er kun vejledende, men giver en god indikation af prisniveauet ombord (priserne er opgivet i USD):

 

 • Dåsesodavand: $3-4
 • Øl: $7-8
 • Spiritus: fra ca. $7-9
 • Kildevand: $2-5
 • Kaffe og te: $3-5
 • Cocktails: $10-12
 • Drinks: $13
 • Vin, glas: $10-16
 • Vin, flaske: $35-58

 

Bemærk, man skal være fyldt 21 år for at få serveret alkohol ombord på Royal Caribbeans skibe. Det er ikke muligt kun at tilkøbe en drikkepakke til enkelte personer i kahytten, alle i samme kahyt skal tilkøbe drikkepakken, hvis man ønsker denne.

Drikkepakkerne kan kun købes ombord på skibene, eller på Royal Caribbeans hjemmeside, når krydstogtet er bekræftet. MyCruise har desværre ikke mulighed for at tilføje dette til en booking.

 

Udflugter
Når man er på krydstogt besøger man altid spændende og fascinerende steder. Udflugter kan bestilles på Royal Caribbeans hjemmeside eller ombord på skibene. Læs mere om bestilling af udflugter her. 

 

Andre tilkøb
Ombord på skibene er der mulighed for at tilkøbe diverse wellness-behandlinger. Nedenfor findes et par priseksempler (MyCruise tager forbehold for ændringer):

 • Hot stone massage fra ca. 205 dollars (75 min.)
 • Seaweed massage fra ca. 210 dollars (85 min.)
 • Swedish massage fra ca. 140 dollars (50 min.)

 

Dette er bare et lille udsnit af de behandlinger, man kan vælge imellem. En god tommelfingerregel er, at priserne ombord generelt er meget lig de priser, vi kender herhjemmefra.

Find et krydstogt med Royal Carribean: