Danmark - København

København er Danmarks hovedstad, og den største og mest folkerige by med 1,2 millioner indbyggere. København er flere gange blevet kåret til verdens bedste by at leve i, og det forstår man godt med byens brede udbud af kulturelle seværdigheder, restauranter i absolut verdensklasse samt det nyeste inden for design, arkitektur og byfornyelse. Samtidig domineres Københavns bybillede også af eventyrlige gamle slotte, multikulturelle brokvarterer og indre by med sine mange snoede gader og små hyggelige pladser.

Værd at se
Tivoli - den verdensberømte forlystelsespark - ligger lige midt i København, og har man lyst til et lækkert restaurantbesøg, en tur i verdens ældste rutsjebane eller blot en gåtur i fortryllende omgivelser, så er Tivoli det rette sted at tage hen.

Amalienborg - den kongelige families residens i København. Herfra vil man også kunne opleve Marmorkirken og evt. fortsætte en tur ind i Kongens Have, hvor Rosenborg Slot gemmer på de kongelige kronjuveler.

Nyhavn og Langelinie: Spis en frokost på en af Nyhavns mange små atmosfæriske restaurationer og gå en tur langs Langelinie, hvor man bl.a. vil finde Gefionsspringvandet og Den lille havfrue.

Louisiana - Museum of Modern Art - er et anerkendte kunstmuseum, som ligger godt 40 km nord for København, der er kendt for at have fingeren på pulsen med sine imponerende kunstudstillinger. 

Klima 
Tempereret klima med lune somre, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 20 grader, og kolde vintre med temperaturer ned omkring frysepunktet.

Valuta
Valutaen i Danmark er danske kroner (DKK).

Klima

Top Krydstogter