Sydafrika - Cape Town

Cape Town er Sydafrikas anden største by med omkring 800.000 mennesker (med forstæder 3,4 mill.). Cape Town ligger i den sydlige del af Sydafrika, 50 kilometer fra Kap det Gode Håb, med kyst ud til Atlanterhavet.
Byen er en gammel hollandsk og britisk koloni, som har præget byggestilen og kulturen i byen, der i dag er mere kosmopolitisk og europæisk end Sydafrikas andre storbyer.

 

Værd at se
Tag med kabelbanen op ad Table Mountain og nyd den helt ubeskrivelige udsigt og natur i Table Mountain National Park. Har du en eventyrer gemt i maven, kan du også lige rapelle 112 meter ned ad bjerget.
Kan man ikke få nok af den smukke natur, og har man god tid, bør man besøge Afrikas sydligste punkt, Kap det Gode Håb, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes.
Se den verdensberømte pinvinkoloni ved Boulders Beach. En stor oplevelse for både børn og voksne, men værd sød at passe på - forsøg ikke at fodre eller klappe pingvinerne. Selvom de ser søde ud, har de skarpe næb!
30 minutter fra centrum af Cape Town ligger Noordhoek Farm Village, der sine med smukke sandstrande, top restauranter, spændende butikker og meget mere har alt hvad man kan tænke sig. 

 

Klima
Sommermånederne i Cape Town er varme og tørre med temperaturer omkring de 25 grader, og varer fra december til februar. Noget køligere er det i vintermånederne, juni til august, hvor temperaturen kan dale til ca. 10 grader.

 

Valuta
Sydafrikanske Rand (ZAR)

Klima

Top Krydstogter