Carnival Cruise Line

 • Luksuriøse krydstogter til en lav pris
 • Eksperter i cruises til Caribien
 • Familievenlige skibe med et væld af aktiviteter ombord
 • Rederiet med flest afgange fra USA
 • Velegnet til børn, unge og familier
 • Stort udvalg af forskellige restauranter ombord

Carnival Cruise Line startede i 1972 og ejes af det britisk-amerikanske selskab Carnival Corporation & plc, som blandt andet også ejer Costa Cruises. Med konkurrencedygtige priser er Carnival Cruise Line et rederi, der henvender sig til alle. Deres store flåde af forskellige skibe er kendt som The Fun Ships, da der er mange aktiviteter ombord for hele familien og folk i alle aldre.

Carnival Cruises har i mange år primært været at finde på de Nord- og Sydamerikanske kontinenter samt massivt tilstede i Caribien, men de tilbyder nu også krydstogter i Europa.

Hos Carnival Cruises har man mulighed for at blive gratis medlem af deres loyalitetsprogram VIFP Club, som står for 'Very Important Fun Person'. Der er fem forskellige medlemskabstyper, som hver især giver større eller mindre fordele og rabatter. Hvis man er medlem af VIFP Club, så skal man altid huske at oplyse sit/sine klubnumre ved køb af krydstogt hos MyCruise. 

Læs mere om Carnival Cruise Lines betingelser og vilkår her 

Mad
Når man køber et krydstogt med Carnival Cruise Line, er der mange gastronomiske oplevelser med i prisen. Buffet og a la carte restauranten er inkluderet i prisen, og desuden er der mulighed for at få pizza, soft-ice og frozen yoghurt døgnet rundt.

På enkelte skibe er der også en gratis sushirestaurant inkluderet i prisen. Der er adgang til mad 24 timer i døgnet, og man skal derfor ikke frygte at gå sulten i seng. I krydstogtsprisen er der også inkluderet vand, kaffe og te fra automater i buffet restauranten. Alle yderligere drikkevarer koster ekstra.

Når man booker et krydstogt med Carnival Cruises, skal man tage stilling til, hvornår man ønsker at spise om aftenen. Man kan vælge imellem 3 forskellige spisetider:

 • Tidlig spisetid: ca. kl. 18.00
 • Sen spisetid: ca. kl. 20.15
 • Your time dining: mellem 17.45 – 21.30

 

Desuden har man også mulighed for at prøve en af de mange betalingsrestauranter ombord på skibet, som kan benyttes mod betaling (et måltid koster typisk fra 20 dollars og opefter pr. pers.).

 

Indretning
Carnival gør meget ud af, at indretningen og designet på deres skibe afspejler deres generelle tema; 'The Fun Ships'. Alt på deres skibe udstråler humør og glæde, og deres skibe er meget farverige.

 

Underholdning og aktiviteter
Carnival Cruises tilbyder utrolig mange aktiviteter ombord på skibene, og de lever i en grad op til deres 'Fun Ships'-slogan. Det betyder ikke noget, om man er er 9, 19 eller 79 år gammel, da der er aktiviteter for enhver smag på deres skibe. I løbet af dagen kan man plaske rundt i skibets vandland, mens man ser en film i skibets 'dive-in'-biograf, spille minigolf eller bare dase på dækket.

Om aftenen er der også et hav af muligheder for folk i alle aldre. Man kan gå i skibets teater, træne lattermusklerne i skibets Comedy Club, nyde live musik i en af barerne, prøve lykken i casinoet eller danse natten lang på skibets diskotek.

Det specille område Serenity Adult Retreat er et område ombord kun for voksne, hvor man kan slappe af i en hængekøje, flyde i poolen eller sole og nyde stilheden. Man får kun adgang til dette område, hvis man er fyldt 21 år.

 

Indkvartering
Alle kahytter på Carnival Cruises er moderne indrettet, og indeholder faciliteter som tv og hårtørrer. Når man vælger en udvendig kahyt med vindue eller balkon, skal man være opmærksom på, om den pågældende kahyt har 'obstructed view', hvilket betyder at dele af udsigten vil være blokeret af en redningsbåd.

 

Internet
Der er mulighed for at tilkøbe adgang til internet ombord. Priserne starter ved ca. 0,75 dollars pr. min., men der findes også forskellige datapakker, man kan tilkøbe (MyCruise tager forbehold for prisændringer):

 • 480 min.: ca. 159 dollars
 • 240 min.: ca. 89 dollars
 • 120 min.: ca. 59 dollars
 • 45 min.: ca. 29 dollars

 

Derudover skal man betale et engangsbeløb på ca. 3,95 dollars for at aktivere sin konto. Der er også mulighed for at leje computere ombord fra ca. 9 dollars om dagen.

 

Handikap tilgængelig og særlige behov
Alle Carnivals skibe har handikapkahytter, som har bredere døre og ingen dørtrin for at give maksimal komfort. Samtidig er der flere elevatorer på alle dæk, så man frit kan bevæge sig rundt på hele skibet. Mange steder, som fx i teatret, er der bestemte pladser reserveret til handikappede.

Hvis man lider af eksempelvis gluten-allergi, så bedes man informere tjeneren i restauranten om dette den første dag, hvorefter der vil blive taget hensyn i serveringerne.

 

Typiske gæster
Der er generelt mange amerikanere ombord på Carnivals skibe, da det i mange år har været et af de mest populære rederier i USA. Carnival Cruises er for alle, der gerne vil have det sjovt på deres ferie, og derfor er deres klientel meget bredt. Grundet de mange aktiviteter ombord på skibene, er det meget velegnet til familier. Men Carnival Cruises er også attraktivt for par, der ønsker en romantisk rejse.

 

Drikkepenge
Man betaler ca. 11.50 dollars pr. pers. pr. dag i drikkepenge, som er inkluderet i krydstogtsprisen.

 

Rygning
Rygning ombord er meget indskrænket. Rygeområderne ombord er afmærkede, så man som ikke-ryger let kan undgå røgen. Det er strengt forbudt at ryge i kahytterne, men det er tilladt at ryge på balkonen i kahytten.

Det er strengt forbudt at smide cigaretskodder ud over rælingen, da det kan være en potentiel brandfare.

 

Påklædning
Når man rejser med Carnival Cruises anbefales det at have afslappet tøj med til dagtimerne på skibet og til udflugterne. Om aftenen findes der to forskellige dresscodes:

 • Cruise Casual: Alm. pænt tøj anbefales
 • Cruise Elegant: Jakkesæt eller pæne bukser med blazer til mændene og cocktailkjoler eller lignende til kvinder

 

Der vil typisk være 'Cruise Elegant' dresscode én eller to aftener i løbet af et krydstogt.

 

Børneklubber
Ombord på alle Carnivals skibe er der flere forskellige børneklubber. Der vil typisk være én for mindre børn, én for tweens (11-14 år) og én for teenagere. Der er derfor gode muligheder for at møde nye venner ombord på skibet eller blive passet, mens forældrene er på udflugt.

 

Sikkerhed
Rederiet tager sikkerheden meget seriøst, og derfor er denne helt i top. På siden af alle skibe er der placerede redningsbåde, der alle er topmoderne, og samtidig er der redningsveste i alle kahytter samt en nødbeholdning flere forskellige steder på skibet. Derudover er alle ansatte ombord på skibene trænet i sikkerhed, og når skibene sejler fra de større havne, vil alle passagerer deltage i en sikkerhedsøvelse.

Nedenfor finder du en liste over skibene i Carnival Cruise Lines flåde. Klik på linket for at læse mere om det enkelte skib.

 

Carnival Fantasy Class - plads til ca. 2.000 gæster

 

Carnival Triumph Class - plads til ca. 2.700 gæster

 

Carnival Spirit Class - plads til ca. 2.600 gæster

 

Carnival Conquest Class - plads til ca. 3.000 gæster

 

Carnival Dream Class - plads til ca. 3.600 gæster

 

Carnival Sunshine Class - plads til ca. 3.000 gæster

 

Carnival Vista Class - plads til ca. 3.900 gæster 

Nå du skal sejle med Carnival Cruise Line, så får MyCruise først frigivet dine billetter, når du har foretaget online check-in. Derfor er det vigtigt, at det gøres hurtigst muligt efter modtagelse af bookingnummer og andre informationer fra MyCruise.

Når man har tjekket ind hjemmefra betyder det også, at man skal henvende sig i en særlig kø i krydstogtsterminalen, som gør, at man kommer hurtigere ombord.

Se nedenfor, hvordan du tjekker ind på Carnival Cruise Lines skibe. Husk, at alle passagerer, der rejser sammen, skal tjekke ind online.

 

Carnival Cruise Lines Online Check-In

Gå ind på www.carnival.com - vælg fanen 'Manage my cruise' - og vælg 'Access your booking', eller klik her

Du skal bruge følgende informationer for at kunne foretage online check-in:

 

 • Bookingnummer
 • Efternavn
 • Fødselsdato
 • Skibets navn
 • Afrejsedato

 

Bemærk, når du/I har udfyldt oplysningerne, så kan blanketten udskrives, og denne skal medbringes i havnen ved afrejse.

 

Sådan bestilles udflugter

Carnival Cruise Lines tilbyder et hav af forskellige udflugter, som varierer efter krydstogtsdestination. Læs mere om de forskellige udflugter og book online her. Vælg havn for at læse mere om de forskellige udflugter, som Carnival tilbyder på netop dit krydstogt. 

Udflugter kan bestilles på Carnival Cruise Lines hjemmeside op til 6 dage før afrejse. Det er også muligt at bestille udflugter og andre tilkøb ombord på skibene.

Kontakt MyCruise, hvis du har spørgsmål. 

Der er masser af tilkøbsmuligheder allerede inden afrejse, hvis man ønsker lidt ekstra selvforkælelse. Nedenfor kan du læse om de forskellige tilkøbsmuligheder på Carnival Cruise Lines skibe.

 

Drikkepakker

 • Cheers drikkepakke (ca. 260 kr. pr. pers/pr. dag): Et bredt udvalg af vin, øl, spiritus, forskellige cocktails og sodavand, der koster under 10 dollars pr. stk. 

 

Man kan kun få udleveret 15 alkoholiske genstande om dagen, hvorimod der ikke er nogen begrænsning på ikke-alkoholiske drikke. Hvis man ønsker noget, som koster mere end 10 dollars, så får man 25 procent rabat på disse, hvis man har tilkøbt Cheers pakken.

 

Bemærk, at man skal være fyldt 21 år for at få serveret alkohol ombord på Carnivals skibe. Det er ikke muligt at købe en drikkepakke til enkelte personer i kahytten. Alle i samme kahyt skal tilkøbe drikkepakken, hvis man ønsker denne.

Prisniveauet på drikkevarer
Nedenfor følger en prisliste på forskellige drikkevarer ombord på skibene. Priserne er kun vejledende, men giver en god indikation af prisniveauet ombord på skibene:
 

 • Sodavand: ca. 2 dollars
 • Øl: ca. 5 dollars
 • Vand på flaske: ca. 4 dollars
 • Kaffe og te: cirka 2 dollars
 • Cocktails: ca. 7 dollars
 • Vin (fl.): fra ca. 22 dollars

 

Udflugter
Når man er på krydstogt kommer man altid forbi nogle spændende og fascinerende steder. Om det er en spansk havneby eller en tropisk paradisø i Caribien, så tilbyder Carnival Cruises udflugter på land. Man kan vælge at bestille sine udflugter hjemmefra eller ombord på skibet. Læs mere om udflugter her

 

Andre tilkøb
Ombord på skibene er der mulighed for at tilkøbe diverse behandlinger i skibets wellness-afdeling. Dette kan kun gøres ombord på skibet.

Nedenfor findes et par priseksempler for, hvad en behandling kan koste (MyCruise tager forbehold for ændringer):

 

 • 50 min. massage fra ca. 90 dollars

 

En god tommelfingerregel er, at priserne ombord generelt er meget lig de priser, vi kender herhjemmefra.

Find et krydstogt med Carnival Cruise Line: