Celebrity Cruises

 • Meget højt serviceniveau
 • Gastronomi i verdensklasse
 • Stort udvalg af udflugter – både før og efter krydstogtet
 • Prisvenlige og nyskabende luksuskrydstogter
 • Eneste rederi der tilbyder krydstogter til Galapagosøerne
 • Et af de få rederier der sejler til Hawaii

Celebrity Cruises startede i 1988 som et selvstændigt rederi, men i 1997 blev Celebrity Cruises en del af Royal Caribbean familien, og har været det lige siden. Celebrity er kendt for at være et nyskabende rederi. De er blandt andet de eneste, der har placeret en rigtig græsplæne på soldækket, som giver en helt ny dimension til livet ombord.

Celebrity adskiller sig fra mange af de andre rederier, da de arrangerer udflugter (kaldet cruisetours) med en varighed af op til flere dage. Det er fx muligt at komme på udflugt før eller efter et krydstogt til Alaska, Australien eller Sydamerika. Udflugterne foregår typisk længere inde i landet, hvor krydstogtskibe normalt ikke kommer ind, og gæsterne ombord Celebrity får derved chancen for at få den fulde oplevelse af destinationerne.

Celebrity Cruises sejler især i Caribien og Nordamerika. Desuden er Celebrity det eneste rederi i verden, der sejler ved Galapagosøerne året rundt, og de tilbyder destinationer for enhver smag – de tilbyder fx også fantastiske ture i Middelhavet.

Man har mulighed for at blive gratis medlem af Celebrity Cruises’ loyalitetsprogram ved navn 'Captain Club', som giver en masse fordele, alt efter medlemsskabstyper. Hvis man er medlem af 'Captains Club', skal man huske at oplyse dette, når man køber krydstogt hos MyCruise.

Hvis man er medlem af Royal Caribbeans 'Crown & Anchor' kan dette også bruges til at opnå fordele med Celebrity. 

Læs mere om Celebrity Cruises' vilkår og betingelser her.

Mad
Den gastronomiske oplevelse ombord på Celebrity er helt i top, og helpension er altid inkluderet i prisen. Det vil sige, at der er en buffet restaurant og en a la carte restaurant samt en par snack barer til fri afbenyttelse, og man kan som udgangspunkt få mad fra kl. 6 om morgenen til kl. 2 om natten. Inkluderet i krydstogtsprisen er også vand, te og kaffe fra automater i buffet restauranten.

Celebrity Cruises tilbyder et koncept, de kalder Celebrity Select Dining, som betyder, at der ikke er faste spisetider ombord. Man spiser aftensmad, når man har lyst, og man kan planlægge aftenerne forskelligt, som man har lyst.

Det er også muligt at spise i en af skibets betalingsrestauranter, som kan benyttes mod betaling (et måltid koster typisk fra 20 dollars pr. pers.).

 

Indretning
Celebrity Cruises har designet nogle utrolig flotte skibe, og der er kælet for enhver detalje. De indvendige arealer er præget af gennemført luksus, og de er udsmykket i lyse farver. Samtidig har skibene mange vinduer, der gør, at de indvendige arealer fremstår lyse og indbydende. Den moderne stil er krydret med flere malerier fra kendte kunstnere som Picasso Warhol og Botero, som giver designet et elegant touch.

 

Underholdning og aktiviteter
Celebritys skibe tilbyder et væld af aktiviteter - både i dagtimerne og om aftenen. Der er et hav af sportsaktiviteter ombord, og man kan blandt andet spille basketball, volleyball og bordtennis. Celebrity har også et dedikeret underholdsningsteam, som arrangerer en masse lege og konkurrencer hver dag.

Om aftenen har man mulighed for at overvære en forestilling i skibets teater, prøve lykken i casinoet, nyde et glas vin i pianobaren eller danse natten lang i skibets diskotek.

 

Indkvartering
Celebritys kahytter er elegant indrettet, og de gengiver den følelse af luksus, man oplever igen og igen på skibene. Alle kahytter har faciliteter som tv, aircondition og hårtørrer.

Når man vælger en udvendig kahyt med vindue eller balkon, skal man være opmærksom, at der kan være 'obstructed view'. Det betyder, at dele af udsigten kan være blokeret af en redningsbåd.

 

Internet
Når man rejser med Celebrity Cruises, har man mulighed for at tilkøbe internetadgang. Der findes flere forskellige datapakker, og man kan desuden vælge at betale pr. min. Prisen pr. min. er ca. 0,75 dollars, og nedenfor kan ses en prisliste over datapakkerne:

 • 38 min.: ca. 25 dollars
 • 90 min.: ca. 50 dollars
 • 208 min.: ca. 100 dollars
 • 555 min.: ca. 200 dollars
 • 1666 min. ca. 400 dollars

 

Priserne er de samme, når man bruger skibets computere eller sin egen bærbare eller tablet. Bemærk, at MyCruise tager forbehold for prisændringer.

 

Handikap tilgængelighed og særlige behov
Alle Celebritys skibe har handikapkahytter, som har bredere døre og ingen dørtrin for at give maksimal komfort. Samtidig er der flere elevatorer på alle dæk, så man frit kan bevæge sig rundt på hele skibet. Mange steder, som eksempelvis i teatret, er der bestemte pladser reserveret til handikappede.

Hvis man lider af eksempelvis gluten-allergi, så bedes man informere tjeneren i restauranten om dette den første dag, og der vil herefter blive taget hensyn i serveringerne.

 

Typiske gæster
Celebrity Cruises er meget velegnet for par, da deres luksustema sikrer, at kærester eller ægtepar får rig mulighed for at nyde hinandens selskab. Selvom Celebrity tilhører det mere eksklusive krydstogtsegment, så er det samtidig et rederi, der er velegnet til familier eller venner, der rejser sammen, da der er masser af aktiviteter ombord på deres skibe.

 

Drikkepenge
Drikkepenge er inkluderet i krydstogtsprisen, når man rejser med Celebrity Cruises.

 

Rygning
På Celebritys skibe er det tilladt at ryge i særligt afmærkede områder, fx på den ene side af pooldækket, så ikke-rygere let kan undgå røgen.

Det er forbudt at ryge alle andre steder end de specielt afmærkede områder, og dette inkluderer også kahytterne og eventuelle tilhørende balkoner. Det er strengt forbudt at smide cigaretskod ud over siden af skibet, da det kan være en potentiel brandfare.

 

Påklædning
Når man sejler med Celebrity Cruises, er der to former for dresscode om aftenen, som det er velset, at man overholder:

 • Smart Casual: Dette er almindelig pæn påklædning (polo, skjorte, jeans, nederdel/kjole osv.) 
 • Formal: Jakkesæt eller smoking til mændene, og cocktail kjoler til kvinderne. 

 

Der vil oftest være to 'Formal nights' på et 7-nætters krydstogt med Celebrity, og resten vil være 'Smart Casual'. Bemærk, at ovenstående primært er vejledende.

 

Børneklubber
Der findes børneklubber ombord på Celebritys skibe for børn i alderen 3-17 år. 'Fun Factory' er klubben for børn i alderen 3-11 år, mens 'Teen entertainment-klubben' tager sig af de unge i alderen 12-17 år. Underholdningsteamet ombord arrangerer et hav af lege og konkurrencer, og de er meget opmærksomme på, at alle kan være med. Børn og unge ombord bliver inddelt i fem undergrupper:

 • Tumlige-tid (> 3 år)
 • Skibs kammerater (3-5 år)
 • Celebrity-kadetter (6-8 år)
 • Søløjtnanter (9-11 år)
 • Teenage-admiraler (12-17 år)

 

Sikkerhed
Sikkerheden ombord er helt i top. Alle skibe udstyret med redningsbåde, der alle er topmoderne, og samtidig er der redningsveste i alle kahytter samt en nødbeholdning flere forskellige steder på skibet. Desuden er besætningen ombord trænet i sikkerhed, og når man sejler fra de større havne, vil der være en sikkerhedsøvelse, før skibet sejler.

Nedenfor finder du en lister over skibene i Celebrity Cruises' flåde. Klik på linket for at læse mere om det enkelte skib.

 

Her kan du læse mere om, hvordan du foretager online check-in på skibene, og hvordan du foretager online check-in på dit fly. 

For at gøre det lettere for dig at lave online check-in, har vi lavet en guide. Du skal blot trykke på ”klik her” for at se guiden.

 

Klik her for at åbne MyCruise’ guide til online check-in!

 

Sådan bestilles udflugter

Celebrity Cruises tilbyder et hav af forskellige udflugter, som varierer efter krydstogtdestination. Læs mere om de forskellige udflugter og book online her. Vælg destination og interesseområde for at finde lige netop den udflugt, som passer til dig. 

Man kan desuden vælge at tilløbe en af Celebrity Cruises' Cruisetours, som giver en unik mulighed for at se nærmere på destinationerne. Turene foregår typisk før og efter et krydstogt, og giver dermed en helt fantastisk mulighed for at få en fuldendt krydstogtsoplevelse, da man har bedre tid end på en typisk 1 dags-udflugt. Læs mere om Cruisetours og book her

Udflugter kan bestilles på Celebrity Cruises' hjemmeside op til 5 dage før afrejse. Cruisetours til Alaska skal bestilles senest 12 dage før afrejse. Det er også muligt at bestille udflugter og andre tilkøb ombord på skibene.

Kontakt MyCruise, hvis du har spørgsmål. 

Der er masser af tilkøbsmuligheder allerede inden afrejse, hvis man ønsker lidt ekstra selvforkælelse. Nedenfor kan du læse om de forskellige tilkøbsmuligheder på Celebrity Cruises' skibe. 

 

Drikkepakker

Man kan vælge, om man ønsker at betale, hver gang man køber noget ombord eller vælge at tilkøbe en drikkepakke. Hvis man vælger at købe en drikkepakke, kan man vælge mellem følgende pakker:
 

 • Classic drikkepakke: USD 59 pr. pers./pr. dag (plus 18% i servicecharge) - Inkluderer ubegrænset Coca-Cola® fra automat og dåse sodavand, juice, Premium the og kaffe, alle kaffe specialiteter, smoothies, frosne drinks, non-Premium kildevand og øl op til $6. Samt spiritus og cocktails op til $8 pr. glas samt vin op til $9 pr. glas.
   
 • Premium drikkepakke: USD 69 pr. pers./pr. dag (plus 18% i servicecharge) - Inkluderer ubegrænset Coca-Cola® fra automat og dåse sodavand, juice, Premium the og kaffe, alle kaffe specialiteter, smoothies, Evian®, Perrier® og Pellegrino® kildevand, Red Bull®, Vitamin Water® samt alle alkoholfrie drinks, øl, vin i glas, cocktails, frosne drinks og spiritus op til $13.
   
 • Sodavands pakke: USD 8 pr. pers./pr. dag (plus 18% i servicecharge) - Ubegrænsat sodavand fra automater

Læs mere om rederiets drikkepakker her.

 

Prisniveau på drikkevarer

Se en prisliste på de forskellige drikkevarer ombord på skibene nedenfor. Priserne er kun vejledende, men giver en god indikation af prisniveauet ombord:

 • Sodavand: fra ca. 2 dollars
 • Øl: fra ca. 5 dollars
 • Spiritus: fra ca. 8 dollars
 • Vand på fl.: ca. 3 dollars
 • Kaffe og te: ca. 4 dollars
 • Cocktails: fra ca. 10 dollars
 • Vin (fl.): fra ca. 40 dollars

 

Bemærk, man skal være fyldt 21 år for at få serveret alkohol ombord på Celebritys skibe. Desuden kan man ikke kun tilkøbe en drikkepakke til enkelte personer i kahytten. Alle i samme kahyt skal tilkøbe drikkepakken, hvis man ønsker denne.

Drikkepakkerne kan købes ombord på skibet, eller på Celebritys hjemmeside når krydstogtet er bekræftet. MyCruise har desværre ikke mulighed for at tilføje dette til en booking.

 

Udflugter
Krydstogtskibene besøger mange spændende destinationer, og skibene vil altid tilbyder udflugter lige meget hvor i verden, de lægger til. Man kan vælge at bestille udflugterne hjemmefra, eller booke ombord på skibene.

Man kan desuden vælge en Cruisetours, som giver en unik mulighed for at se nærmere på destinationerne. Læs mere om udflugterne her. 

 

Andre tilkøb
Ombord på skibene er der mulighed for at tilkøbe diverse behandlinger i skibets wellness-afdeling. Dette kan kun gøres ombord på skibet.

Nedenfor findes et par priseksempler (MyCruise tager forbehold for ændringer):

 • Ansigtsmassage fra ca. 130 dollars (50 min.)
 • Aroma stone massage fra ca. 200 dollars (75 min.)
 • Kropsmassage fra ca. 210 dollars (75 min.)

 

Dette er bare et lille udsnit af de behandlinger, man kan vælge imellem. En god tommelfingerregel er, at priserne ombord generelt er meget lig de priser, vi kender herhjemmefra.

Find et krydstogt med Celebrity Cruises: