Princess Cruises

 • Højt serviceniveau
 • Fantastiske restauranter
 • Mange cruises i Alaska, Asien og Sydamerika
 • Kåret for 'Bedste sejlruter' 7 år i træk
 • Tilbyder ekstraordinære udflugter på deres destinationer og forskellige kurser ombord
 • Konkurrencedygtige priser

Princess Cruises startede i 1965 som et meget lille rederi, der kun ejede én ombygget færge. I 2003 blev selskabet opkøbt af verdens største udbyder af krydstogter, Carnival Corporation & plc, som blandt andet også ejer Costa Cruises, og Princess Cruises’ flåde tæller nu 18 skibe. Rederiet blev for alvor kendt, da to af deres skibe spillede en stor rolle i den amerikanske tv-serie, ’The Love Boat’.

Princess Cruises fokuserer på at levere en helstøbt krydstogtsoplevelse, hvilket blandt andet betyder flere dages ophold på en destination, før eller efter et krydstogt. Rederiet er især specialiseret i destinationer som Alaska, Sydamerika, Asien og Australien.

Princess Cruises sammensætter deres sejlruter på en spændende og anderledes måde, og det har blandt andet sikret dem prisen for 'Bedste Sejlruter' 7 år i træk. Samtidig er Princess Cruises et af de få rederier, der tilbyder en verdensomsejling, der tager dig hele vejen rundt om kloden.

Princess Cruises har en gratis kundeklub, der hedder 'Captains Circle', som giver en masse fordele. Der findes fire forskellige medlemskabstyper, som alle giver større eller mindre rabatter og fordele. Hvis man er medlem af ’Captains Circle’, skal man huske at informere om dette ved køb af krydstogt hos MyCruise. 

Læs mere om Princess Cruises' betingelser og vilkår.

Mad
Helpension er altid inkluderet i prisen og inkluderer fri afbenyttelse af buffet restauranten, a la carte restauranten, burgerbaren og pizzariaet samt vand, kaffe, te og iste fra automater i buffet restauranten. Der er som udgangspunkt altid adgang til mad fra kl. 6 om morgenen til kl. 2 om natten.

Princess Cruises tilbyder 'Anytime dining', som betyder, at man selv bestemmer, hvornår man har lyst til at spise om aftenen.

Det er også muligt at spise i én af skibets betalingsrestauranter (et måltid koster typisk 20 dollars og opefter pr. pers.).

 

Underholdning og aktiviteter 
Princess Cruises tilbyder mange forskellige aktiviteter og underholdning ombord. Det er fx muligt at udfolde sportstalentet på skibets boldbane, konkurrere på minigolfbanen eller bare nyde vejret ved poolen. Man kan også vælge at bevæge sig ned i skibets bibliotek, hvor man kan finde et stort udvalg af bøger til ferielæsningen.

Om aftenen kan man overvære en forestilling i skibets teater, prøve lykken i casinoet eller danse natten lang i skibets natklub.

Desuden kan man ombord på Princess Cruises' skibe deltage i et hav af kurser, fx madlavningskurser (mod betaling).

 

Indkvartering
Alle kahytter på Princess Cruises’ skibe er moderne indrettet. Alt sengelinned er af ægte egyptisk kvalitet, og alle kahytterne er udstyret med blandt andet tv og hårtørrer.

Hvis man ønsker en udvendig kahyt, skal man være opmærksom på, at enkelte af de udvendige kahytter kan have det, der hedder 'obstructed view'. Det betyder, at dele af udsigten kan være blokeret af en redningsbåd.

 

Internet 
Det er muligt at tilkøbe internetadgang ombord på skibene. Man kan vælge at betale pr. min., man bruger, eller man kan vælge at tilkøbe en datapakke. Det koster ca. 0,75 dollars pr. min., og nedenfor ses priseksempler på datapakkerne (MyCruise tager forbehold for prisændringer):

 • 100 min.: ca. 55 dollars
 • 150 min.: ca. 75 dollars
 • 250 min.: ca. 100 dollars

 

Handikap tilgængelighed og særlige behov
Alle Princess Cruises’ skibe har handikapkahytter, som har bredere døre og ingen dørtrin for at give maksimal komfort. Samtidig er der flere elevatorer på alle dæk, så man frit kan bevæge sig rundt på hele skibet. Mange steder, som eksempelvis i teatret, er der bestemte pladser reserveret til handikappede.

Hvis man lider af eksempelvis gluten-allergi, så bedes man informere tjeneren i restauranten om dette den første dag, hvorefter der vil blive taget hensyn i serveringerne.

 

Typiske gæster
Princess Cruises er generelt meget velegnet til romantiske ferier. Deres konkurrencedygtige priser og store udbud af aktiviteter ombord gør samtidig Princess Cruises meget attraktive for børnefamilier.

Deres ekstraordinære udflugter tiltrækker også mange eventyrlystne gæster, der gerne vil kombinere afslapning og fantastiske oplevelser.

 

Drikkepenge
Drikkepenge bliver automatisk sat på kahytsregningen. Hvis man bor i indvendig, udvendig eller balkon kahyt betaler man ca. 14,50 dollars pr. person/pr. dag. Har man booket Mini suiter og Club Class betaler man ca. 15,50 dollars pr. person/pr. dag, i suite betaler man ca. 16,50 dollars pr. person/pr. dag. Da det er et pengeløst samfund ombord på skibene, har man ikke mulighed for selv at lægge drikkepenge og derfor har man indført dette system.

 

Rygning
Der vil være tydelige afmærkninger ombord, som viser, hvor det er tilladt at ryge. Det er fx tilladt at ryge i dele af casionoet og natklubben, på flere af pooldækkene samt i Cigar Lounge.

Det er strengt forbudt at ryge i kahytterne - også balkonerne. Det er også strengt forbudt at smide cigaretskodder ud over skibssiden, da det kan være en potentiel brandfare.

 

Påklædning
Når man sejler med Princess Cruises, er der to former for dresscode om aftenen, som det er velset, at man overholder:

 • Smart casual: Almindelig pæn påklædning (polo, skjorte, jeans, nederdel/kjole osv.) 
 • Elegant: Jakkesæt eller smoking til mændene, og cocktail kjoler til kvinderne. 

 

Bemærk, at ovenstående primært er vejledende, men det er en god idé, at man ikke kun pakker badeshorts og sandaler til rejsen.

 

Børneklubber
Der findes et hav af klubber ombord på alle Princess Cruises’ skibe, som arrangerer aktiviteter for børn og unge i alderen 3-17 år. Det dedikerede underholdningsteam ombord sørger for, at alle hygger sig og har det sjovt, og der er aktiviteter for enhver.

 

Sikkerhed
Rederiet tager sikkerheden meget seriøst, og derfor er denne helt i top. Skibene er udstyret med flere topmoderne redningsbåde. Samtidig er der redningsveste i alle kahytter, og redningsveste er ligeledes placeret flere forskellige steder på skibene. Alle ansatte ombord er trænet i sikkerhed, og når skibene sejler fra de større havne, vil der blive gennemgået en sikkerhedsøvelse.

Her kan du læse mere om, hvordan du foretager online check-in på skibene, og hvordan du foretager online check-in på dit fly. 

For at gøre det lettere for dig at lave online check-in, har vi lavet en guide. Du skal blot trykke på ”klik her” for at se guiden.

 

Klik her for at åbne MyCruise’ guide til online check-in!

 

Sådan bestilles udflugter

Princess Cruises tilbyder et væld af udflugter, alt efter destination. Læs mere om de forskellige udflugter og book online her. Vælg destination og havn for at læse mere om de forskellige udflugter, som Princess Cruises tilbyder på netop dit krydstogt. 

Man kan desuden vælge at tilkøbe én af Princess Cruises Cruisetours, som giver en unik mulighed for at se nærmere på destinationerne. Turene foregår typisk før og efter et krydstogt, og giver dermed en helt fantastisk mulighed for at få en fuldendt krydstogts oplevelse, da man har bedre tid end på en typisk 1 dags-udflugt.

Læs mere og book udflugterne her.

Udflugter kan bestilles på Princess Cruises' hjemmeside op til 6 dage før afrejse. Det er også muligt at bestille udflugter og andre tilkøb ombord på skibene.

Kontakt MyCruise, hvis du har spørgsmål. 

Der er masser af tilkøbsmuligheder allerede inden afrejse, hvis man ønsker lidt ekstra selvforkælelse. Nedenfor kan du læse om de forskellige tilkøbsmuligheder på Princess Cruises' skibe. Du køber selv de forskellige tilkøb via Princess Cruises hjemmeside, når du har foretaget en booking. 

 

Drikkepakker

Det er muligt at tilkøbe en drikkepakke, når man rejser med Princess Cruises, hvis man ønsker at nyde en god vin til maden eller en kold drink i baren efterfølgende. Nedenfor ses en liste over de drikkepakker, man kan tilkøbe:

 • All inklusive drikkepakke USD 59,99 pr. person pr. dag plus 15% servicecharge  - Et bredt udvalg af vin, øl, spiritus, forskellige cocktails- op til 12 dollars per glas, sodavand, special kaffe og te, frisk juice, smoothies og milkshakes.   
 • Sodavands pakke USD 7 pr. person pr. dag  - Ad libitum sodavand fra automat i alle skibets barer og restauranter.
 • Kaffe-kort USD 31 pr. person plus 15% servicecharge: 15 kopper special kaffe, cappuccino espresso, te eller varm chokolade, som kan nydes undervejs på krydstogtet.

 

Prisniveau på drikkevarer
Se en prisliste over de forskellige drikkevarer ombord på skibene nedenfor. Priserne er kun vejledende, men giver en god indikation af prisniveauet ombord på skibene (plus 15-18% servicecharge).

 

 • Sodavand: fra ca. 2 dollars
 • Øl: fra ca. 5 dollars
 • Spiritus: fra ca. 5 dollars
 • Vand på fl.: ca. 2 dollars
 • Kaffe og te: ca. 2 dollars
 • Cocktails: fra ca. 8 dollars
 • Vin (fl.): fra ca. 30 dollars

 

Bemærk, at man skal være fyldt 21 år for at få udskænket alkohol ombord på Princess Cruises. Desuden kan man ikke kun købe en 'Ubegrænset drikkepakke' til én person i kahytten, alle i samme kahyt skal købe den.

 

Udflugter
Krydstogtskibene besøger mange spændende destinationer, og skibene vil altid tilbyde udflugter lige meget hvor i verden, de lægger til. Man kan vælge at bestille udflugterne hjemmefra, eller booke ombord på skibene.

Man kan desuden vælge at tilkøbe en Cruisetours, som giver en unik mulighed for at se nærmere på destinationerne. Læs mere om udflugter her.

 

Andre tilkøb
Ombord på skibene er der mulighed for at tilkøbe diverse wellness-behandlinger. Dette kan kun gøres ombord på skibet.

Nedenfor findes et par priseksempler (MyCruise tager forbehold for ændringer):
 

 • Massage fra ca. 100 dollars (50 min.)
 • Fodmassage fra ca. 20 dollars (15 min.)

 

Dette er bare et lille udsnit af de behandlinger, man kan vælge imellem. En god tommelfingerregel er, at priserne ombord generelt er meget lig de priser, vi kender herhjemmefra.

Find et krydstogt med Princess Cruises: