Cayman øerne - George Town

Caymanøerne ligger i det vestlige Caribiske Hav og er et oversøisk territorium, der tilhører Storbritannien. Hovedstaden på Caymanøerne er George Town, der ligger på Grand Cayman – den største af de tre Caymanøer. George Town har et indbyggertal på omkring 27.000 og er kendt for at have nogle af verdens bedste sandstrande. Koralrevet omkring Caymanøerne tiltrækker hvert år mange tusinde dykkere.

Værd at se
Seven Mile Beach er en af de fineste sandstrande i verden. Den ligger på vestkysten nord for George Town, hvorfra man kan tage taxa eller bus til et overskueligt beløb. På Seven Mile Beach er der rig mulighed for at snorkle, dykke og underholde sig med vandsportsaktiviteter – eller blot nyde det varme badevand, der hele året ligger stabilt på 27-28 grader.

I George Town er den idylliske havn pyntet med gamle, farverige kolonibygninger, der ligger side om side med små, nyopførte hoteller, der loyalt supplerer den oversøiske kultur. En spadseretur gennem byen med dens charmerende restauranter og grønne omgivelser er en oplevelse værd.

Valuta
Cayman Island Dollar (KYD)

Klima

Top Krydstogter