Norwegian Cruise Line

 • Højt serviceniveau
 • Mad i topkvalitet
 • Specialister i krydstogter til Hawaii
 • Gode børnepriser
 • 'Freestyle Cruising' uden faste spisetider og dresscode
 • Børnevenlige skibe med mange aktiviteter for hele familien
 • Mulighed for single-kahytter 

Norwegian Cruise Line (NCL) er oprindeligt et norsk selskab fra 1966, men er i dag 80 procent amerikansk ejet. NCL er i krydstogtsbranchen kendt som værende ’first-movers’, hvilket også er tilfældet med deres nyeste initiativ, ’Freestyle Cruising’.

Deres freestyle koncept er især skabt til de gæster, som ønsker en mere individuel, og langt mere fleksibel, krydstogtsrejse. Der er ingen faste spisetider og gallakjole og smoking er ikke påkrævet, men hvis man ønsker det, er der også plads til det; "Alt er op til dig – gør hvad du vil, når du vil – det er din ferie".

NCL er eksperter i krydstogter til Hawaii, hvor skibet ’Pride of America’ sejler året rundt. Desuden har NCL krydstogter fra Europa, Nordamerika og Caribien.

Med Norwegian Cruise Line har man mulighed for at registrere sig i deres loyalitetsprogram, 'Latitudes', som giver en masse fordele og rabatter. Der er fire forskellige medlemskabstyper, som alle giver større eller mindre fordele og rabatter. Hvis man er medlem af NCL loyalitetsprogram, skal man huske at oplyse om det ved køb af krydstogter hos MyCruise.

Læs mere om NCL's betingelser og vilkår.

Når du rejser med Norwegian Cruise Line, skal du ikke tænke på ret meget når du har bestilt din rejse. Det meste er inkluderet i prisen takket være deres ”Premium All Inclusive” koncept. Der er derfor rig mulighed for selvforkælelse ombord! Se mere under fanen "Tilkøb" 

Mad
Når man køber et krydstogt med NCL er der altid helpension inkluderet i prisen. Det betyder, at der som minimum er buffet restaurant og en a la carte restaurant til fri afbenyttelse, samt diverse snackbarer. Der er som udgangspunkt altid adgang til mad fra kl. 6 om morgenen til kl. 2 om natten. Vand, te og kaffe fra automater i buffetrestauranter er også inkluderet i prisen.

NCL tilbyder også fantastiske gastronomiske oplevelser i nogle af skibets specialrestauranter, der kan benyttes mod betaling.

 

Indretning
Ombord på et NCL skib er indretningen og atmosfæren generelt afdæmpet. Deres skibe er udsmykket med traditionelle elementer, blandet med moderne design. Det giver tilsammen en rigtig fin balance af luksus, kvalitet og charme.

 

Underholdning og aktiviteter
NCL henvender sig blandt andet til børnefamilier, og de tilbyder et hav af aktiviteter ombord. Der er noget for enhver smag uanset, om man vil bade i poolen, udfordre sig selv med en af de mange sportslige aktiviteter eller bare slappe af på dækket med en god bog.

Om aftenen kan man gå i skibets teater og se en forestilling, prøve lykken i skibets casino eller danse natten lang på diskoteket.

 

Indkvartering
Alle kahytter på NCL's skibe er elegant indrettet og er udstyret med moderne faciliteter som tv og hårtørrer. Når man vælger en udvendig kahyt med vindue eller balkon, skal man være opmærksom på, om kahytten har ’obstructed view’, hvilket betyder, at dele af udsigten vil være blokeret af en redningsbåd.

På de nyeste af NCL's skibe er det nu muligt at vælge en Studio kahyt, som er kahytter beregnet til én person. Der er en tilhørende lounge kun for folk, der bor i studios, og det er dermed en fantastisk mulighed for at møde andre, der også rejser alene. Studio kahytterne er kun tilgængelig som indvendige kahytter.

 

Internet
Det er muligt at tilkøbe internetadgang ombord, f. eks. 100 minutter USD 75 eller 250 minutter USD 250. Pakker for hele krydstogter koster USD 25 - 29 pr. dag afhængig af krydstogtets varighed. 

De ovenstående priser er kun vejledende, og MyCruise tager forbehold for prisændringer.

 

Handikap tilgængelighed og særlige behov
Alle NCL's skibe har handikapkahytter, som har bredere døre og ingen dørtrin for at give maksimal komfort. Samtidig er der flere elevatorer på alle dæk, så man frit kan bevæge sig rundt på hele skibet. Mange steder, som eksempelvis i teatret, er der bestemte pladser reserverede til handikappede.

Hvis man lider af fx gluten-allergi, så bedes man informere tjeneren i restauranten om dette den første dag, hvorefter der vil blive taget hensyn i serveringerne.

 

Typiske gæster
NCL's krydstogter tiltrækker mange forskellige passagerer i alle aldre. NCL's skibe er især attraktive for familier på grund af det store udbud af aktiviteter ombord. Samtidig er deres skibe dog også særdeles velegnet til romantiske ferier eller til den årlige tur med vennerne.

 

Drikkepenge
Drikkepenge bliver automatisk sat på kahytsregningen. I indvendig, udvendig eller balkon kahyt betaler man ca. 15,- dollar pr. person/pr. dag.  Concierge, The Haven og andre suiter betaler man ca. 18,- dollar pr. person/pr. dag.

Bemærk, på skibene Norwegian Sky og Norwegian Sun betaler man ca. 21,- dollar pr. person/ pr. dag i indvendig, udvendig eller balkonkahyt. Concierge, The Heaven og andre suiter betaler man ca. 24,- dollar pr. Person/pr. dag    

Det er et pengeløst samfund ombord på skibene, hvorfor man ikke mulighed for selv at lægge drikkepenge.

 

Rygning
Rygning ombord på skibene er indskrænket, dog er der flere afmærkede områder, hvor rygning er tilladt, fx på den ene side af pooldækket, så man som ikke-ryger let kan undgå røgen.

Man må ikke ryge i kahytten eller på balkonen.

 

Påklædning
NCL's 'Freestyle Cruising'-koncept betyder, at der ikke er noget krav for påklædning ombord på skibene. Gæsterne bestemmer selv, hvordan de har lyst til at gå klædt. Hvis man ønsker at tage pænt tøj på, når man går ud og spiser om aftenen, så er der plads til det. Men det er også helt acceptabelt at bære mere afslappet tøj i restaurantområderne.

 

Børneklubber
På alle NCL's skibe er der forskellige klubber, som har aktiviteter for børn og unge i alle aldre, og det er derfor nemt at finde underholdning, legekammerater og pasningsmuligheder. Alle børneklubberne er bemandet af uddannet personale.

 

Sikkerhed 
Rederiet tager sikkerheden meget seriøst, og derfor er denne helt i top. Alle skibene er udstyret med flere redningsbåde, og der er redningsveste i alle kahytter samt en nødbeholdning flere forskellige steder på skibene. Besætningen ombord på alle skibene er alle trænet i sikkerhed, og når skibet sejler fra de større havne, vil man gennemgå en sikkerhedsøvelse, før skibet sejler.

Her kan du læse mere om, hvordan du foretager online check-in på skibene, og hvordan du foretager online check-in på dit fly. 

For at gøre det lettere for dig at lave online check-in, har vi lavet en guide. Du skal blot trykke på ”klik her” for at se guiden.

 

Klik her for at åbne MyCruise’ guide til online check-in!

 

Sådan bestilles udflugter

NCL tilbyder et hav af udflugter, alt efter destination. Læs mere om de forskellige udflugter og bestil online her. Vælg din destination for at læse mere om de forskellige udflugter, som NCL tilbyder på netop dit krydstogt. 

Udflugter kan bestilles på NCL's hjemmeside op til 3 dage før afrejse. Det er også muligt at bestille udflugter og andre tilløb ombord på skibene.

Kontakt MyCruise, hvis du har spørgsmål. 

Når du rejser med Norwegian Cruise Line, skal du ikke tænke på ret meget når du har bestilt din rejse og der er rig mulighed for selvforkælelse ombord!

 

Studio (single), indvendig, udvendig og balkonkahytter:

Tilkøb Free at Sea: Opgrader din ferie og vælg 2 valgfrie fordelspakker. 
Gælder for 1. og 2. person i kahytten og begge skal vælge samme fordele.  

Prisen for opgradering afhænger af krydstogtets varighed og gælder pr. person:

1-5 nætter    6-8 nætter    9-12 nætter    13-16 nætter    17+ nætter   
370,- 750,- 1.130,- 1.510,- 1.890,-

   
Fordelspakker:

 • Premium drikkepakke
  Inkluderer en bred vifte af alkoholiske og ikke alkoholiske drikke og spiritus samt cocktails og vine op til 15 USD pr. glas (Ønsker man drinks over 15 USD betaler man differencen og ønsker man at købe en flaske champagne eller vin får man 20% rabat). Derudover er flaske og fadøl inkluderet i alle restauranter og barer. 

 • Wifi-pakke
  3-6 nætters krydstogt: 100 minutters wifi pr. kahyt. 7+ nætters krydstogt: 250 min. wifi pr. kahyt.

 • "Special dining-pakke"
  Inkluderer middage i følgende specialrestauranter ombord: Cagney's Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville, Moderno Churrascaria, Los Lobos og Q. Antallet af middage afhænger af krydstogtets varighed. 
  3-4 nætters krydstogt: 1 middag. 5-6 nætters krydstogt: 2 middage. 7-8 nætters krydstogt: 3 middage. 9-10 nætters krydstogt: 4 middage. 11+ nætters krydstogt: 5 middage.

 • Udflugtspakke
  50 USD pr. kahyt pr. havn til brug på udflugter.

 • Familie- og vennepakke
  3. og 4. person i kahytten betaler kun skatter og afgifter. Gælder på udvalgte afgange.  

 

Helpension: Freestyle cruising – bestem selv hvornår du vil spise! Med Norwegian har du et bredt udvalg i de mange forskellige restauranter der tilbydes ombord på skibet.

Underholdning: Fri adgang til svimmingspools, jacuzzi, fitnesscenter og teater ombord.

Alle gebyrer, skatter og afgifter.

 

For Haven og suiter er nedenstående altid inkluderet i prisen:

Spisepakke: Spisning i specialrestauranter.

Internet: 250 min. fri internet pr. kahyt.

Lommepenge: 100 USD pr. kahyt.

 

Øvrige tilkøbsmuligheder: 

Drikkepakker:

Corks & Caps drikkepakken: Koster 65 USD pr. person/pr. dag (plus 20% i service charge) - inkluderer et udvalg af sodavand fra automat, juice, øl og vin i glas (op til 15 USD). 

Premium drikkepakke: Koster 99 USD pr. person/pr. dag (Plus 20% i service charge) - Inkluderer sodavand fra automat, juice, øl, vin i glas (op til 15 USD), spiritus og cocktails (alle drinks op til 15 USD).

 

Udflugter: Udflugter kan bestilles på Norwegian Cruise Line’s hjemmeside. Her kan du læse om de forskellige udflugter og booke online. Klik her for at læse mere om udflugter.

 

Wellness og spa: Ombord på skibene er der mulighed for at tilkøbe diverse wellness-behandlinger. Dette kan kun købes ombord på skibet.

Nedenfor er nogle priseksempler (vi tager forbehold for ændringer):

 • Hot stone therapy fra ca. 130 USD (50 min.)
 • Hawaiiansk massage fra ca. 185 USD (80 min.)
 • Balinesisk Aromatherapy fra ca. 115 USD (50 min.)

Dette er bare et lille udsnit af de behandlinger, man kan vælge imellem. En god tommelfingerregel er, at priserne ombord generelt er meget lig de priser, vi kender herhjemmefra.

Find et krydstogt med Norwegian Cruise Line: