USA - Californien - San Diego

På den amerikanske sydvestkyst, i staten California, finder man storbyen San Diego. San Diego er den 8. største by i USA med 1,3 millioner indbyggere, som dagligt kan nyde byens afslappede atmosfære og ideelle klima. Byen har masser af underholdende seværdigheder for enhver smag, hvad enten om man er til et festligt natteliv, udsøgte restauranter, solrige strande eller forlystelsesparker som f.eks. SeaWorld Theme Park. Man får travlt i San Diego, for der er virkelig meget at se.

 

Værd at se

USS Midway Museum. En kæmpe krigsskib, der fungerer som museum og rummer en imponerende fortællig om USA's flådehistorie. En stor oplevelse for både børn og voksen. San Diego Zoo. En helt igennem fantastisk zoologisk have som man ikke må snyde sig selv for at opleve. SeaWorld San Diego. Svøm med delfiner og oplev opvisninger med spækhuggere i dette imponerende og verdensberømte vandland. Stranden "La Jolla Cove". Her kan man opleve sæler og pelikaner i massevis, der hygger sig på stenene og i strandkanten. Det er også værd at nævne Oceanside som er en utrolig flot og populær strandpromonade. 

 

Rejseguides

Her kan I læse en skøn artikel, bragt af Berlingske for nogle år tilbage, men er stadig ligeså relevant: 

www.b.dk/rejseliv/san-diego


Byen har deres egen hjemmeside som også er din tid værdig - her kan I finde en masse inspiration til jeres dag(e) i San Diego:

www.sandiego.org


Oceanside har selvfølgelig deres egen hjemmeside:
 

www.visitoceanside.org

 

Disse sites er blot for at nævne et par ud af de rigtig mange som findes - er engelsk intet problem og har I mod på mere inspiration, kan vi også anbefale at klikke ind forbi Lonely Planet og søg på byen.

 

Klima 

San Diego har et middelhavslignende klima, karakteriseret ved varme og tørre somre med temperaturer mellem 25 og 30 grader, og milde vintre med temperaturer mellem 10 og 15 grader.

 

Valuta

I USA bruges der amerikanske dollars (USD). Vi anbefaler, at man har vekslet hjemmefra til fx at betale for (den første) taxaturen. Man kan dog sagtens hæve penge i automater (ATM) og betale med kreditkort i de fleste butikker, cafeer og restauranter.

Klima

Top Krydstogter