USA - Californien - San Diego

På den amerikanske sydvestkyst, i staten California, finder man storbyen San Diego. San Diego er den 8. største by i USA med 1,3 millioner indbyggere, som dagligt kan nyde byens afslappede atmosfære og ideelle klima. Byen har masser af underholdende seværdigheder for enhver smag, hvad enten om man er til et festligt natteliv, udsøgte restauranter, solrige strande eller forlystelsesparker som f.eks. SeaWorld Theme Park. Man får travlt i San Diego, for der er virkelig meget at se.

 

Værd at se

USS Midway Museum. En kæmpe krigsskib, der fungerer som museum og rummer en imponerende fortællig om USA's flådehistorie. En stor oplevelse for både børn og voksen. San Diego Zoo. En helt igennem fantastisk zoologisk have som man ikke må snyde sig selv for at opleve. SeaWorld San Diego. Svøm med delfiner og oplev opvisninger med spækhuggere i dette imponerende og verdensberømte vandland. Stranden "La Jolla Cove". Her kan man opleve sæler og pelikaner i massevis, der hygger sig på stenene og i strandkanten. Det er også værd at nævne Oceanside som er en utrolig flot og populær strandpromonade. 

 

Valuta

I USA bruges der amerikanske dollars (USD). Vi anbefaler, at man har vekslet hjemmefra til fx at betale for (den første) taxaturen. Man kan dog sagtens hæve penge i automater (ATM) og betale med kreditkort i de fleste butikker, cafeer og restauranter.

Klima

Top Krydstogter