Australien - Sydney

Sydney ligger i delstaten New South Wales i det sydøstlige Australien ud til det Tasmanske Hav. Sydney har ca. 4,6 millioner indbyggere og er Australiens største by.  Sydney betragtes som en af verdens smukkeste byer, hvilket især skyldes de imponerende bygningsværker som byen er gjort af. Samtidig er Sydney rig på historie, kultur, kunst, mode og ikke mindst flot natur, samt en lang kystlinje med lækre og badevenlige sandstrande.

Værd at se
Sydney Harbour. Sydneys havneområde er fuldstændig fantastisk og fyldt med seværdigheder. Blandt andet den berømte Sydney Harbour Bridge og Sydney Opera House, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, og som er en af de mest særprægede bygningsværker, der nogensinde er blevet bygget. 
The Rocks. Et livligt kvarter nær Sydney Harbour Bridge, som er fyldt med butikker, boder og restauranter.
Royal Botanic Gardens. Se den flotte park, som er fyldt med eksotiske planter og tropiske fugle. 
Darling Harbour. Et kulturelt centrum i Sydney, hvor man kan finde alt hvad man kan forestille sig af seværdigheder, som f.eks. Sydney Aquarium, Madam Tussauds samt utallige af restauranter og cafeer.

Klima
Varmt tempereret klima med varme somre og milde vintre. I sommermånederne, december, januar og februar kan man forvente temperaturer mellem 20 og 25 grader, mens vintermånederne, juni, juli og august har temperaturer omkring de 10-15 grader. 

Valuta
Australske dollars (AUD)

Klima

Top Krydstogter