Mexico - Puerto Vallarta

Puerto Vallarta finder man på den mexicanske vestkyst, i bugten Bahía de Banderas ud til Stillehavet. Byen har 255.000 indbyggere, men lokker årligt millioner af turister til. Det skyldes bl.a. de mange højt rangerende hoteller, fine restauranter, luksuriøse butikker og smukke strande. Er man til oplevelser i naturen er det også muligt at komme på eventyrlige udflugter til frodige jungler med brusende vandfald og tropiske dyr.  

Værd at se
The Malecon. Strandpromenaden er det mest livlige sted i Puerto Vallarta, og her finder man da også masser af underholdning i form af butikker, barer, restauranter og cafeer.

Den gamle charmerende bydel i "Zona Romantica" distriktet, hvor man finder mange smukke koloniale bygningsværker samt masser af restauranter, barer og specialforretninger.

"Rhytms of the Night By Vallarta Adventures". Hvis man har tid er dette en helt særlig oplevelse, hvor man kan opleve en helt særlig aften med musik, dans, mad og mexicansk kultur i en samlet pakke.

Klima
Puerto Vallarta nyder et tropisk klima med temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt. Fra midt juni til midt oktober er der en regnfuld sæson, og særligt i august er der ofte kraftige regnskyl.

Valuta
Mexicanske pesos (MXN)

Klima

Top Krydstogter