Nyd en afslappende krydstogtferie fyldt med spa og wellness


Hvorfor ikke gøre en afslappende krydstogtferie endnu bedre ved at krydre ferien med lidt spa og wellness, så man for alvor kan komme helt ned i gear.

En ferie ombord på et krydstogt er den perfekte mulighed for at rense ud i tankestrømmen og bekæmpe hverdagens spændinger. Foruden den befriende lyd af havets brusen og duften af frisk havluft som baggrundstæppe kan man forkæle sig selv med det væld af wellness, som skibet har at tilbyde til mental og kropslig afslapning.

Her står skibenes spaafdeling klar til at forkæle jer fra top til tå med dybdegående massager, akupunktur, hot stone behandlinger og meget mere. I skal glæde jer til et afslappet ophold med skønne behandlinger, der harmonerer med de smukke omgivelser.

Det er i sandhed en fryd for kroppen, når man glider ned i den brusende jacuzzi til duften af æterisk olie og varmt saltvand, der renser huden i dybden og får kroppen til at slappe helt af.

Derudover byder mange krydstogtskibe på frisør - og skønhedssaloner, der tilbyder et velplejet ydre og stilsikre forvandlinger samt en oplevelse ud over det sædvanlige.

Man kan også nyde et ophold i den finske sauna, hvorefter man kan man bevæge sig ud på soldækket, dyppe sig i den forfriskende pool eller falde omkuld på en af de behagelige solsenge, med din yndlingsdrink i hånden.

Med en bred vifte af afslappende behandlinger til gavn for krop og sjæl er der med andre ord lagt op til ultimativ forkælelse for krop og sjæl, når man holder ferie ombord på et krydstogt.

Der er naturligvis forskel på udvalget af spa og wellness fra skib til skib, derfor står MyCruise klar til at hjælpe jer i søgen efter det helt rigtige krydstogt, så netop jeres forventninger til en afslappet ferie bliver indfriet.