Tag flere afsted på en uforglemmelig krydstogtrejse


Har I en festlig begivenhed som en rund fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum, eller ønsker I bare at slappe af sammen med dem du holder af, så er et krydstogt helt ideelt til at opfylde alles behov.

Det kan være svært at finde en rejse, der opfylder alles behov når man rejser mange sammen. Men med et krydstogt på et af de større skibe kommer I let over det problem. For hvad enten I rejser sammen i flere generationer eller måske bare med kortklubben, så er der noget for enhver smag ombord på et krydstogt.

Om dagen har skibet en bred vifte af sjove aktiviteter. Her kan I tage kampen op og udvise jeres teamspirit mod skibets øvrige passagerer eller konkurrere mod hinanden i fodbold, bowling, bordtennis, basket, minigolf eller køre om kap i vandrutsjebanerne. I kan selvfølgelig også slappe af og nyde hinandens selskab ved poolen, se en film i den imponerende biograf eller puste ud til en afslappende behandling i spacenteret. Og det bliver så krydret med store oplevelser, når skibet måske lægger til land ved smukke strande i Caribien eller en stribe storbyer i Middelhavet.

Alle familievenlige skibe har klubber med uddannet personale til børn og teenagere, hvor der venter masser af leg og underholdning. Sikkerheden ombord er i top, så I kan roligt slippe børnene løs på skibet, mens I læser en god bog ved poolen eller nyder en forfriskende drink i baren.

Med et væld af muligheder vil I blive beriget med unikke oplevelser. Det vil I bl.a. opleve, når I nyder delikate smagsoplevelser i de mange restauranter, eller når I ser de storslåede teaterforestillinger, der vil blæse jer bagover og bringe jer tættere sammen.

Herefter kan I nyde en forfriskende drink under åben himmel på dækket eller bevæge jer ned på det livlige dansegulv, der spilles op af en dj til den lyse morgen. En ting er sikkert – ingen kommer til at kede sig.  

I får én rejsekonsulent fra start til slut, der sætter sig ind i jeres ønsker og finder det helt rigtige krydstogt, der passer til alle medrejsende – store som små.

Glæd jer til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner!