Lad duften af frisk havluft danne rammen om jeres næste møde, kursus eller konference


Mange virksomheder vælger at flytte konferencen eller afdelingens årlige teambuilding til mere spændende rammer, og her giver et krydstogt alle muligheder for at kombinere arbejdet med smukke anderledes omgivelser og festlige stunder.

Et skræddersyet ophold på et krydstogt udvider horisonten, giver arbejdsglæde og fornyet dynamik. Hvad enten I ønsker at afholde kurser, konferencer, teambuilding eller møder, så hjælper vores dygtige rejsekonsulenter jer i søgen efter det helt rigtige krydstogt med faciliteter, der passer til netop jeres behov. Mødelokalerne er typisk udstyret med alt i moderne av-udstyr, flipover, whiteboard, kuglepenne og blokke. Ved ankomst står de altid venlige besætningsmedlemmer klar til at byde velkommen og servicere jer med forfriskninger under arrangementet. I skal glæde jer til en unik og inspirerende oplevelse til havs. Et krydstogt tilfører jeres konference en ekstra dimension, da deltagerne kan nyde pauserne til duften af frisk havluft og et smukt vue over havet.

Efter møderne, hvor I har været på med faglige aktiviteter, tilbyder skibet en bred palet af muligheder, så I kan koble fra i de fantastiske rammer. Krydstogtskibene byder bl.a. på livemusik, forfriskende drinks, storslået underholdning i teatersalen, vinsmagning, sjove aktiviteter og meget mere, der vil ryste jer tættere sammen.  Man kan også vælge at få arrangeret et privat cocktailparty eller måske lade gruppen prøve lykken i skibets kasino.

Derudover skal I glæde jer til en hyggelig atmosfære og udsøgte smagsoplevelser i elegante omgivelser på en af skibets restauranter.     

En ting er sikkert – et krydstogt vil bidrage til at alle kommer hjem topmotiverede og med fornyet energi til jobbet.