Et krydstogt er den perfekte kulisse for en romantisk bryllupsrejse


Drømmer I om en romantisk bryllupsrejse ombord på et krydstogt i luksuriøse omgivelser, der byder på overdådige måltider, enestående forkælelse og uforglemmelige oplevelser?

Vi hjælper jer med at finde det helt rigtige krydstogt, der lever op til jeres forventninger, så I kan fejre kærligheden til hinanden i smukke omgivelser. Uanset om I rejser afsted som par eller holder jeres bryllupsfest for familie og venner ombord, så går de altid venlige besætningsmedlemmer dedikeret til værks for at gøre jeres bryllupsrejse til en gennemført oplevelse, der vil brænde sig fast i jeres hukommelse.

Stik næsen i franske vine og nyd hinandens selskab over delikate retter på en af skibets intime restauranter. I skal glæde jer til mange fortryllende stunder på dækket, der emmer af romantik, når nattehimlen funkler, og livemusikken spiller op med smukke og forførende melodier. Helt ideelt er det, hvis I lader jer indlogere i en kahyt eller suite med egen privat balkon, der danner ramme for hyggelige stunder med blåt hav, så langt øjet rækker i hinandens nærvær som nygifte.

Fyld dagene op med et hav af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser eller nyd en solvarm døs ved poolen. Om aftenen kan I bl.a. nyde storslåede teaterforestillinger eller danse til den lyse morgen på en af skibets natklubber. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert - på et krydstogt får du og din ægtefælle tid til hinanden, krydret med fantastiske rejseoplevelser.

Uanset om bryllupsrejsen går til Maldiverne eller Caribiens azurblå strande, en rundtur til Middelhavets mange smukke storbyer eller måske en drømmetur til Hawaii, så er der rig mulighed for at fylde fotoalbummet med mindeværdige oplevelser fra jeres romantiske rejsedestination.

Vil I gerne forkæle jer selv med lidt ekstra på jeres bryllupsrejse, så tilbyder mange rederier særlige forkælelsespakker, der kan arrangeres direkte gennem MyCruise, når I bestiller jeres krydstogt.

Top Krydstogter