Krydstogtferie for de aktive - tag din sunde livsstil med på ferie


Selvom du er på ferie, så kan det godt være at man ønsker at være aktiv. Krydstogtskibe har sportsaktiviteter for enhver, uanset om du er hverdagsmotionist eller eliteudøver, der ønsker at holde formen vedlige på ferien. Om man vil træne seriøst eller bare være aktiv for sjov, så har krydstogtskibe en bred vifte af aktiviteter, der giver sved på panden og smil på læben.

Du kan f.eks. prøve kræfter på klatrevæggen, udfordre din rejsemakker i bokseringen, stå på skøjter eller tage en kamp i badminton, basket, fodbold, squash, tennis eller volley på en af skibets mange sportsbaner. Der er sågar også mulighed for at tage et slag minigolf eller lave en strike til søs i bowlinghallen på visse skibe.

Dygtige instruktører byder aktive rejsende velkommen i fitnesscenteret med en bred palet af moderne træningsudstyr. Her kan man bl.a. dyrke pilates, yoga, crossfit eller stimulere samtlige af kroppens muskler på træningsbænken, løbebanen eller på motionscyklen – alt sammen med havudsigt.   

Når musklerne er syret til, kan man puste ud og lade pulsen falde til blikket, der vandrer ud i horisonten. Her er man garanteret en fantastisk ro og en himmelsk følelse af velvære.   

Det er naturligvis ikke kun på skibet, man kan holde sig aktiv. Du kan tage ud at snorkle ved de smukke koralrev, lære at surfe, spille golf på de lokale baner, gå på vandretur i bjergene eller udforske de mange spændende havnebyer, hvor skibene lægger til.

Mange af ovenstående faciliteter går igen på de enkelte krydstogtskibe, men ingen krydstogtskibe er ens. Vi står derfor klar til at hjælpe aktive rejselystne med at finde det helt rigtige aktive krydstogt.