USA - Florida - Tampa

Tampa ligger i den amerikanske sydstat Florida på kysten ud til Tampa Bay og Den Mexicanske Golf, og har et indbyggertal på ca. 350.000 indbyggere (uden forstæder). Tampa er fyldt med aktiviteter og seværdigheder for enhver, hvad enten om man har lyst til en tur i zoologisk have, opleve krokodiller i Hillsborough River eller tage til store sportsstævner med f.eks. amerikansk fodbold eller baseball.

Værd at se
Tampa's Lowry Zoo. Tampa har en af landets bedste zoologiske haver med mere end 1.500 dyr. 
Florida Aquarium. Et familievenligt akvarium, hvor man kan opleve hajer, krokodiller, rokker og mange flere. 
Busch Gardens. En stor forlystelses- og dyrepark, hvor man både kan afprøve de sjove rutsjebaner og komme på afrikansk safari, hvor man har muligheden for at opleve næsehorn, zebraer og giraffer helt tæt på. 
Ybor City. Et specielt kvarter, som oprindeligt var hjemsted for cubanske, spanske og italienske immigranter. I dag et livligt område med mange natklubber, barer og butikker.

Klima
Tampa ligger inden for det subtropiske klimabælte, men minder faktisk mere om et tropisk klima. Sommermånederne er varme og dagstemperaturen ligger mellem 25 og 30 grader. Vintrene er lune og temperaturen ligger som regel mellem 15 og 20 grader.

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter