Brasilien - Santos (Sao Paulo)

På den brasilienske kyst, ca 80 km. fra kæmpebyen São Paulo, ligger havnebyen Santos. Der bor ca. 420.000 i Santos, som kan prale af at have den største og travleste havn i Sydamerika, hvorfra bl.a. kaffe, bomuld, bananer og appelsiner er nogle af de store eksportvarer. Santos er også en velbesøgt turistdestination, ikke mindst pga. sin lange strande og fodboldklubben Santos F.C., hvor fodboldlegenden Pelé spillede i stort set hele sin karriere.

Værd at se
Orla de praia. Byens lange strandpromenade, hvor der også ligger verdens længste "strandhave". Kaffe Museet - lær om landets og byens kaffeindustri på en guidet rundvisning, og slut turen af med en kop kaffe. Bjerget Monte Serrat, hvorfra man får en kanon udsigt over byen og havet. En kabelbane gør det muligt for alle at komme op.

Klima
Tropisk regnskovsklima, med regn året rundt og over 60 mm i måneden. Varmest er det i december, januar og februar med temperaturer omkring 25 grader, og koldest i juni, juli og august med temperaturer omkring de 20 grader. 

Valuta
Brasilianske real (BRL)

 

Klima

Top Krydstogter