Puerto Rico - San Juan

San Juan er hovedstaden og den største by i den caribiske østat Puerto Rico. Byen er hjemsted for knap 400.000 indbyggere og ligger på den nordlige side af Puerto Rico. San Juan er en gammel spansk koloniby grundlagt i 1521, hvilket gør det til den næstældste koloniby i Amerika efter Santa Domingo. Det betyder naturligvis, at byen er fyldt med historie og smukke gamle bygningsværker, hvilket i samspil med det moderne byliv og den omkringliggende tropiske natur gør San Juan til en eftertragtet rejsedestination.

 

Værd at se

 Old San Juan. Den gamle historiske bydel, hvor man kan slendre rundt i de gamle gader og opleve de mange flotte kolonibygninger. Se ikke mindst de gamle fæstninger "El Castillo de San Felipe del Morro" og "El Castillo de San Cristóbal", som ligger i forlængelse af den gamle bydel. Catedral de San Juan. Byens gamle katedral, der står som et flot eksempel på den gamle koloniarkitektur. Ikke nogen stor katedral, men et besøg værd. Paseo de la Princesa. En gåstrækning langs den gamle bymur, hvor man kan nyde havudsigten og spise på de små nærliggende restauranter.  

 

Klima 

Tropisk monsun klima med temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt. Regnfaldet er rimeligt fordelt gennem årets måneder, men i januar, februar og marts vil man opleve mindst nedbør.

 

Valuta

I USA bruges der amerikanske dollars (USD). Vi anbefaler, at man har vekslet hjemmefra til fx at betale for (den første) taxaturen. Man kan dog sagtens hæve penge i automater (ATM) og betale med kreditkort i de fleste butikker, cafeer og restauranter.

Klima

Top Krydstogter