USA - Californien - San Francisco

San Francisco ligger på den amerikanske sydvestkyst, i staten Californien, og er hjemsted for ca. 825.000 beboere. San Francisco er særligt berømt for sine bakkede gader med sporvogne, smukke viktorianske arkitektur, verdensberømte bygningsværker, som Golden Gate Bridge, og sin frisindede befolkning, hvilket bl.a. har været med til at gøre byen til en af de mest besøgte i USA.

Værd at se
Golden Gate Bridge. Broen behøver næppe nogen større introduktion. Muligvis den mest berømte og fotograferede bro i verden, hvor selv James Bond har været oppe og kravle. Alcatraz, med øgenavnet "The Rock", har de fleste formegentlig også hørt om. San Franciscos verdensberømte fængselsø, hvor bl.a. Al Capone og frygtede massemordere sad fængslet. I dag et utroligt spændende museum, hvor man virkelig får fornemmelsen af, hvad de gamle fængselsmure har dannet ramme om. Golden Gate Park. En af de største urbane parker i verden med skønne grønne områder, flotte haver og museer. Nyd en enestående udsigt over San Francisco ved at tage på en køretur 20 minutter op til det sceniske udsigtspunkt "Twin Peaks". 

Klima
San Francisco har et middelhavslignende klima, karakteriseret ved varme og tørre somre med temperaturer mellem 25 og 30 grader, og milde vintre med temperaturer mellem 10 og 15 grader. 

Valuta
Amerikanske dollar (USD)

 

Klima

Top Krydstogter