Italien - Sicilien - Palermo

På øen Sicilien i det sydlige Italien ligger Palermo, der med 1,2 millioner indbyggere (inklusiv forstæder) er den femte største by i landet, og hovedstaden på Sicilien. Byen er især anerkendt for sin historie, kultur, gastronomi og arkitektur, der har gjort byen til en af de mest spændende destinationer i Middelhavet. Dog undgår man heller ikke at nævne, at byen også er kendt som et vigtigt område for den berømte sicilianske mafia "Cosa Nostra".

 

Værd at se
Se de smukke bygningsværker som byen stolt kan prale af. Eksempelvis Palermo Cathedral. En fantastisk smuk kirke i centrum af byen.
Kirken Palazzo dei Normanni med sit smukke kapel, og de smukke mosaikker i Monreale katedralen, der ligger lidt uden for Palermo.
Har du nerverne i behold og er til gys og gru, så er Catacombe di Capuchins et spændende besøg. Her er gamle skeletter udstillet på makaber vis langs væggene i krypten. Fascinerende, uhyggeligt og ikke for små børn.

 

Klima
Middelhavs klima med varme sommermåneder med temperaturer mellem 25 og 30 grader, og milde vintermåneder med temperaturer mellem 10 og 15 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Klima

Top Krydstogter