Bahamas - Nassau

Nassau ligger på øen New Providence, og er Bahamas charmerende hovedstad med ca. 250.000 indbyggere. Byen blev grundlagt af briterne i midten af det 17.århundrede som Charles Town, men blev omdøbt til Nassau i 1695. Her finder man et eldorado af muligheder for shopping, spise og sightseeing, specielt langs den travle Bay Street, og så kan man slappe af på kilometervis af smukke strande. Vær opmærksom på, at kørselsretningen er i venstre side - ligesom i England.

Værd at se
Man kan snildt få en hel dag til at gå på Blue Lagoon Island, der har den smukkeste strand med unikke muligheder for at snorkle og opleve det levende koralrev. Vil man hellere have hovedet over vandet end under, kan man svømme med legesyge delfiner.
Inde i byen bør man lægge vejen forbi det berømte British Colonial Hotel, som er kendt for to James Bond film. Ud over et lille kunstmuseum har Nassau et interessant piratmuseum, hvor man kommer tæt på både sandheder og myter om livet som pirat. Museet er en sjov oplevelse for hele familien.

Klima
Det behagelige tropiske klima giver varme dage året rundt. Om sommeren er gennemsnitstemperaturen 32 grader og i vintermånederne mellem 23-27 grader.

Valuta
Bahamas Dollars (BSD)

Klima

Top Krydstogter