Maldiverne - Male

Maldiverne er et ørige bestående af ca. 1200 koraløer, hvoraf de 200 er beboet, og ligger i det Indiske Ocean sydvest for Indien. Male er hovedstaden med både kultur og forretningsliv.
Maldiverne tiltrækker badegæster og ikke mindst dykkere på grund af det krystalklare vand, de helt unikke koralrev, og en undersøisk verden, hvor det vrimler med farvestrålende fisk.

 

Værd at se
Male er en sammensætning af moderne højhuse og snævre gader, og et mylder af liv. Markederne – og ikke mindst fiskemarked er en oplevelse, hvor man kan se fisk i alle afskygninger. Byens har flere gamle moskeer, hvor specielt Old Friday Mosque, der med sin gyldne kuppel troner over byen, er et besøg værd. Male har også et moderne National Museum, hvor man kan få indsigt i republikkens historie.

 

Klima
Maldiverne har et tropisk klima med gennemsnits temperaturer på 29-32 grader. Man kan rejse til Male året rundt, men den bedste periode er fra november til april. Hvis man gerne vil se de store djævlerokker og hvalhajer skal man rejse fra juli til september.

Valuta
Rufiya (Rf)

Klima

Top Krydstogter