USA - Hawaii - Nawiliwili

Nawiliwili er en havn på øen Kauai, som er en del af det eksotiske ørige Hawaii. Hawaii er den 50. stat i USA og består af 132 vulkan øer, hvoraf Kunuai er den ældste og kendt som ”The Garden Island” med en helt unik fauna og flora. Det er også her, at man finder de bedste strande på Hawaii.

 

Værd at se
Nawiliwili har ikke attraktioner i traditionel forstand. Det handler om naturoplevelser af de helt store. Man kan fx tage på en hiking tur langs Na Pali kysten, som er helt uberørt og stort set lodret, i en højde af 500-1100 meter. Vil man ikke gå, kan man tage på helikoptertur og opleve øens skønhed fra oven.
Kalapaki Beach ligger kun 1 km fra havnen og er både en dejlig strand, men også stedet, hvor man kan gå på shopping og opleve lidt natteliv.
Duke’s Canoe Club and Barefoot bar er stedet, hvor man skal tilbringe en aften med smuk udsigt til bugten, god mad og en livlig bar.

Klima
Nawiliwili har et behageligt tropisk klima med varme hele året rundt. I vinterhalvåret ligger temperaturen omkring de 20 grader, mens sommeren byder på temperaturer på ca. 30 grader. Vindene fra Stillehavet gør sommeren meget behagelig, trods den høje temperatur.

Valuta
Amerikanske Dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter