Japan - Ishigaki

Hvide sandstrande og skove fyldt med mangrovetræer – Ishigaki er en helt unik feriedestination i Japans Okinawa præfektur. Glæd dig til historiske seværdigheder, overjordisk natur og delikate smagsoplevelser.

Værd at se:

Ishigaki er hjem for noget af den lækreste gastronomi i Japan. Den vidunderlige placering nær havet giver adgang til fantastisk frisk fisk og skaldyr. Retten “Yaeyama soba” er områdets signaturret, og også ”Umi budo”, en form for tang med salte bobler, er meget populær blandt lokale og turister.    

Tæt på Ishigaki by finder du Gongen Do, en gammel Shinto helligdom, der er opført i 1614. Stedet er en seværdighed, der er værd at udforske – også pga. sine fantastiske omgivelser. Lige ved siden af finder du et buddisk tempel, Torin Ji, der også er et besøg værd.

Har du lyst til at dykke mere ned i den lokale kultur, kan du med fordel besøge museet Shiritsu Yaeyama Hakubutsukan, et museum over Yaeyam-øerne. Her kan du se forskellige både og andre historiske artefakter fra området.

Ishigaki kan snildt konkurrere med Hawaii og Fuji, når det kommer til fantastiske strande. Her er der smukke sandstrande, skønne snorkelområder og vindblæste klippestrande. Yonehara-stranden er områdets mest populære, men Kabira Bay er også et dejligt badested med sin hvide strande og turkise vand. Her kan du også tage en tur med en båd med glasbund, så du kan betragte havlivet under dig. Kabira bay er også kendt for sine smukke sorte perler.

Valuta:

Den japanske valuta hedder yen (JPY) Det anbefales, at du veksler inden afrejsen, da japanerne foretrækker at modtage betaling i kontanter. Du skal også være opmærksom på, at det langt fra er alle steder, hvor du kan bruge dit kreditkort, og mange hæveautomater tager kun imod japanske kort.

Klima

Top Krydstogter