Thailand - Phuket

Phuket er den største ø i Thailand og ligger i den vestlige del af landet ud til Andamanhavet, som er en del af den Bengalske Bugt. Phuket er et af de mest populære områder i Thailand, især for turister, som nyder godt af de lækre tropiske omgivelser med alt fra rengskov til lækre strande og godt badevand. Phuket giver også gode muligheder for spændende shopping til billige priser, gode spisesteder og et festligt natteliv, hvor folk giver den fuld gas.

 

Værd at se
Den Store Buddha i Phuket. En kæmpe skulptur af den siddende Buddha. Ud over et overvældende syn af skulpturen, får man også en smuk udsigt herfra.
Phang Nga bugten. Se det smukke landskab og de mange klipper i bugten, hvor også James Bond Øen kendt fra "Manden med den gyldne pistol", Monkey Cave Templet med den liggende Buddha og en muslims pæle by (landsby bygget på pæle i vandet) er at finde.
Det hellige "Wat Chalong" i Phuket by. Imponerende templer og en smuk udsigt.

 

Klima
Et varmt fugtigt klima med høje temperaturer omkring de 30 grader året rundt. Maj til oktober er sæson for monsunregnen, mens der fra marts til tidlig maj er en tør sæson. November til februar er de køligste og mest behagelige måneder.

 

Valuta
Thailandske bath (THB)

Klima

Top Krydstogter