Belize - Harvest Cay

Harvest Cay er en privat ø, som er ejet af Norwegian Cruise Line. Øen ligger syd for det mellemamerikanske land Belize i det caribiske hav. Øen kendetegnes ved dens hvide sandstrande og det eksotiske fugleliv.    

Værd at se

Harvest Cay lægger op til ren afslapning i fantastiske omgivelser, men der er også rig mulighed for at være aktiv på den eventyrlige ferieø. Øen tilbyder noget for enhver smag. Lige fra afslapning i skyggen af et palmetræ ved det azurblå hav til et adrenalinkick i den 30 meter høj svævebane.

Harvest Cay byder på en stor og smuk swimmingpool på ca. 1.400 m2. Den store swimmingpool omkranses af et væld af palmer og solsenge, der er sågar palmer i poolen, der giver skygge. Øen tilbyder også et børneområde, Kids Splash Pad, der lægger op til sjove vandlege for hele familien.

En af de helt store attraktioner er naturparken, hvor man bl.a. kan opleve de langhalede Ara papegøjer, tukaner, sjældne sommerfugle, slanger og andre små dyr. I parken bliver man også klogere på de smukke vildtvoksende blomster og planter. Det er blot nogle af flere tinge, man kan opleve og give sig til op Harvest Cay. Der går ofte færger mellem øen og fastlandet Belize, der er tætbeliggende. Du har derfor også mulighed for at besøge det mellemamerikanske fastland, Belize. 

Valuta

Amerikanske dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter