Fransk Polynesien - Bora Bora

Øen Bora Bora tilhører Selskabsøerne i Fransk Polynesien. Bora Bora er opstået som en vulkan ø, hvor resterne fra den udslugte vulkan i dag ses i form af de to toppe, Mount Pahia og Mount Otemanu. De to toppe samt, hvad mange betragter som verdens smukkeste lagune, står som øens store varemærker og tiltrækker årligt mange besøgende til sit sande paradis.

 

Værd at se
Dykning er topaktiviteten på Bora Bora og her bør man besøge Bora Bora Lagoonarium, hvor man kan komme helt tæt på tropiske fisk, hajer og rokker.
På Mount Pahia og Mount Otemanu kan man komme på udflugt i junglen enten til fods eller i en firehjulstrækker. Det anbefales dog at man tager med en guide, da naturen stadig er vild og utæmmet.
Matira Beach er en offentlig strand, hvor alle besøgende og lokale kan nyde det krystalklare vand, de høje palmer og det hvide sand i de mest romantiske omgivelser på jorden.


Klima
På Bora Bora ligger temperaturerne på minimum 29 grader året rundt, men med kølige briser fra Stillehavet er det altid behageligt at opholde sig på øen. Bora Bora har to sæsoner, vinter og sommer. I sommermånederne, der løber fra december til marts, vil der falde mere regn og kan være en smule varmere end vintermånederne, som løber fra juni til oktober, og har solskin og blå himmel hver dag.


Valuta
Fransk Pacific Franc (XPF) Amerikanske dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter