Barbados - Bridgetown

Bridgetown er hovedstaden og den største by på østaten Barbados, i Caribien. Byen har lige knap 100.000 indbyggere, hvilket er ca. halvdelen af hele øens befolkning.
Bridgetown er en gammel engelsk koloniby, hvilket stadig kan ses i form af arkitekturen på mange bygninger og i form af Trafalger Square med Lord Nelson statuen. Tidligere har byen været et centrum for handel, men i dag er turisme den store industri for den caribiske perle. 

Værd at se
Lær lidt om historien ved at besøge det tidligere militærfængsel, der nu huser Barbados Museum & Historical Society.

Kan man ikke få nok historie bør man slå et smut forbi George Washington House, hvor den amerikanske præsident boede i en kort periode af sit liv, som det eneste sted nogensinde uden for USA.

Careenage, en tidligere havn for skibe, men i dag et charmerende stykke med gamle varehuse, ombygget til restauranter, barer og butikker.

Klima
Bridgetown har et tropisk klima med varme temperaturer, omkring de 30 grader, året rundt. Takket være passatvinde kommer der milde briser og køler byen lidt af. Fra juni til januar er der en våd sæson, mens der resten af året er en tør sæson.

Valuta
Barbados dollars (BBD)

Klima

Top Krydstogter