Holland - Amsterdam

Amsterdam er en nem by at elske med sin skønne atmosfære, sine mange hyggelige kanaler og smalle huse side om side. Byen er en romantisk storby, der har et indbydende kulturliv, mange spændende attraktioner, de berømte coffeeshops - og betragtes af mange som en af de smukkeste byer i verden.

 

Værd at se
En romantisk kanaltur rundt i billedskønne Amsterdam er simpelthen et must. En fantastisk måde at opleve byens atmosfære på, mens man kan slappe af og sejle forbi byens mange smukke bygninger.
Et besøg på nogle af de verdensberømte museer som f.eks. Rijksmuseet, Anne Frank House, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum eller Remrandt House Museum er formegentlig blandt de absolut mest populære attraktioner i Amsterdam og en stor oplevelse for alle.
Red Light District er Amsterdams verdenskendte område fyldt med mennesker, der går rundt i gaderne og betragter de letpåklædte kvinder bag vinduerne, de mange sexshops med sexlegetøj som man aldrig havde forestillet sig det - og meget meget andet. Selvom området kan lyde skummelt vil man opleve mange turister, som går rundt i gaderne og betragter det hele med et smil. Desuden betragtes kvarteret som ufarligt, men det anbefales at være forbeholden over for lommetyve, som man bør være det i alle storbyer.
Dam Plads er et mødested for mange lokale og turister i centrum af byen, og er historisk vigtigt punkt, hvor man vil kunne se det Royale Palads, Kroninklijk Paleis, der tidligere har fungeret som rådhus i Amsterdam.

 

Klima
Amsterdam har milde vintre med temperaturer over frysepunktet, selvom minusgrader ikke er usædvanligt i forbindelse med vinde fra Centraleuropa, Skandinavien og Europa. Somrene er lune med gennemsnitstemperaturer op mod 20 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Klima

Top Krydstogter