New Zealand - Auckland

Auckland er beliggende på nordøen i New Zealand og er landets største med ca. 1,4 millioner indbyggere. Byen er en rigtig metropol modsat mange af New Zealands små hyggelige provinsbyer og man kan finde at væld af restauranter, butikker og spændende kulturelle tilbud. 
På "Mercer Quality of Living Survey", som er en liste over byer i verden med højest levestandarder, kan man finde Auckland placeret på en 4. plads, hvilket vidner om at Auckland er en behagelig og sikker by at befinde sig i. 

Værd at se
Den højeste bygning i New Zealand hedder Sky Tower, er 328 meter højt og ligger i Auckland. Det er muligt at komme op i tårnet i 190 meters højde, hvor der er en god restaurant med en ubeskrivelig udsigt.

Auckland Museum, hvor man nemt kan bruge en masse timer på at lære om New Zealands fascinerende historie bl.a. omkring den oprindelige Maroi befolkning.
Auckland Zoo, som har New Zealands største samling af dyr med mere end 120 forskellige arter. Parken er utrolig smuk og et oplagt sted at tage hen  især hvis man har børn med.

Klima
Auckland har et varmt-tempereret klima, med varme, fugtige somre og milde, fugtige vintre. De varmeste måneder er december, januar og februar, hvorimod juni, juli og august er de koldeste. Snefald i Auckland er yderst sjældent, men der falder en del regn året rundt. 

Valuta
New Zealand dollar (NZD)

Klima

Top Krydstogter