Dansk rejseagent med ekspertise i cruises

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar på vores kontor i Vanløse i København til at yde den bedst mulige service, hvad enten du ringer, skriver eller kigger forbi kontoret til et uforpligtende møde.

Vi sørger for, dit drømmecruise bliver til virkelighed!

 

Mycruise Team

MyCruise er en dansk rejseagent med ekspertise i skræddersyede krydstogtsrejser. Vi har et stærkt samarbejde med 9 af verdens førende rederier og har derfor et bredt sortiment af krydstogter for enhver smag. 

Vi har kontor i Vanløse og her sidder vores kompetente rejsekonsulenter i et stort lyst kontorlokale – hvor stemningen er god og der er højt til loftet. Vi har ”regnet” på vores erfaring, og totalt set ligger MyCruises rejsekonsulenter inde med mere end 100 års rejseerfaring, så trods en bred pallette af krydstogter og rederier, kan vi med god ro i sindet sige, at vi har rigtig godt kendskab til vores produkter, og vi glæder os til at dele vores viden med jer.

{{ member.name }} {{ member.department }}

{{ member.email }} {{ member.telephone }}