Betaling og billetter
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Betaling og billetter

 

Betaling af rejsen

Ved bekræftelse af rejsen opkræves et depositum, som modsvarer vores leverandørers betalingsbetingelser samt evt. gebyr for afbestillingsforsikring. Depositum skal være overført til MyCruise den dato, som er påført den fremsendte faktura. Restbeløbet vil også blive opkrævet i henhold til vores leverandørers betalingsbetingelser og skal uden påkrav være MyCruise i hænde den dato, der er påført fremsendte faktura. Vær opmærksom på, at flere af vores leverandører opkræver 25 procent af rejsens pris i depositum, som skal betales kort tid efter bestilling, og restbeløbet skal ofte betales 3 mdr. før afrejse. Overholdes betalingsdatoerne (som fremgår af din faktura) ikke, forbeholder vi os ret til at annullere rejsen, og det indbetalte depositum vil gå tabt. Reservation foretaget mindre end 90 dage før afrejsen, modtages oftest kun mod fuld forudbetaling. Såfremt bekræftelse af det ønskede ikke opnås, tilbagebetales beløbet ubeskåret.

Der pålægges som hovedregel ikke kortgebyr på betalinger foretaget med betalingskort. Undtagelse er dog, hvis kortet er et firmakort, eller er udstedt i et land, som er uden for EØS.

 • Dankort, Visa/Dankort og eDankort: 0,00 kr.

 • Private Mastercard, Maestro, Visa/Electron udstedt i Danmark: 0,00% og udstedt uden for EØS: 0,74%

 • Firma Mastercard, Maestro, Visa/Electron udstedt i Danmark og udlandet: 0,74%

 • Private American Express udstedt i Danmark: 0% og uden for EØS: 2,75% dog min. 1,95 kr. pr. transaktion.

 • Firma American Express udstedt i Danmark: 1,3%, dog min. 0,70 kr. pr. transaktion

 • American Express, JBC udstedt i udlandet: 2,75%, dog min. 1,95 kr. pr. transaktion

 

Betaling ombord

Et cruise er et pengeløst samfund. Dit nøglekort fungerer som betalingskort, og alle de køb du foretager ombord vil blive påført kortet. På de fleste skibe er det muligt at følge dit forbrug på kahyttens tv under rejsen eller ved henvendelse i receptionen.

Du vil modtage en specificeret regning af kontoen den sidste dag af dit cruise, så du har mulighed for at kontrollere alle dine køb under cruiset. Vær opmærksom på, at enkelte køb foretaget den sidste aften, ikke figurerer på regningen, men vil blive lagt til på en afsluttende regning. 

Bemærk, at det i enkelte områder på skibet kun er muligt at betale med kontanter. Du kan typisk benytte enten dollars eller euro, alt efter hvor i verden, du er på krydstogt.

 

Billet

Hvis du skal sejle med MSC Cruises, Costa Cruises, Carnival Cruise Line, Princess Cruises eller Holland America Line, så får MyCruise først frigivet dine billetter, når du har foretaget et online check-in. Derfor er det meget vigtigt, at du foretager et online check-in så hurtigt som muligt efter, du har modtaget bookingnummer og andre informationer fra MyCruise.Du vil typisk modtage din krydstogtbillet samt eventuelle flybilletter og voucher til hotel og billeje ca. 10-14 dage inden afrejse. Læs mere om online check-in her.


Kreditkort - hvilke kan benyttes ombord?

Langt de fleste rederier accepterer Visa kort, MasterCard og American Express som betalingsform ombord på skibene. Vi anbefaler, at du medtager to forskellige kreditkort, så du slipper for problemer, hvis det ene kort pludselig ikke virker.

Bemærk, det er ikke alle skibe, der accepterer Mastercard Direct eller VisaElectron. Kontakt MyCruise for information om kortet er gyldigt ombord.

 

Prisen inkluderer

Alle opgivne priser gælder pr. person i danske kroner og er baseret på, at to personer deler den angivne kahyt. Det kan variere fra rederi til rederi, hvad der er inkluderet i prisen.

Følgende er dog som hovedregel inkluderet i krydstogtprisen:

 • Kahyt
 • Alle måltider (dog ikke i specialrestauranterne)
 • Underholdning og de fleste aktiviteter ombord, fx brug af fitnesscenter, swimmingpool og jacuzzi
 • Skatter og afgifter 

Bemærk, at drikkepenge som regel ikke er inkluderet i cruiseprisen på de fleste rederier.


Prisen inkluderer ikke

Med mindre andet er aftalt og utrykkeligt opgivet som værende inkluderet i prisen, er følgende ikke inkluderet i prisen:

 • Fly til og fra rejsemålet
 • Udflugter og personlige udgifter, fx drikkevarer ombord, tøjvask, spa-behandlinger og skønhedspleje, telefonsamtaler, internet, hotelophold
 • Hotelophold og måltider i land (med mindre andet er opgivet)
 • Transport til/fra skibet (med mindre andet er opgivet)
 • Rejseforsikring

 

Valuta

Uanset hvor i verden du rejser, er US dollars anerkendt som valuta, der enten accepteres direkte eller nemt kan veksles ombord på skibet eller i land.

Vær dog opmærksom på, at den kurs skibene tilbyder, kan være dyr, og det kan derfor være en god idé at medbringe destinationens specifikke valuta hjemmefra. Du kan benytte euro og dollars ombord på de fleste skibe.