Som noget helt nyt tilbyder vi denne sommer flodkrydstogter i Tyskland.  Sejl med M/S Leonora fra Koblenz og nyd de smukke omgivelser som området har at tilbyde. Mosel & Rhinen danner rammen for det skønneste flodkrydstogt – hvor naturen og omgivelserne er som taget ud af et maleri. Floden bugter sig igennem omgivelserne, hvor idylliske og pittoreske små byer omkranses af grønne vinmarker der bølger på begge sider af floden og på toppen ses de gamle middelalderborge. Det hele er en ægte fryd for øjet hver eneste dag.

Kombinationen af skiftende natur og kulturelle oplevelser, opleves ikke bedre på anden måde. Skibet glider stille fra den ene charmerende vin by til den anden, vinsmagninger hører selvfølgelig med til programmet. Stemningen, borgene på bjergtoppene, byerne med bindingsværk, små hyggelige gader og selve skibets rolige fremfærd, er svær at beskrive tilpas idyllisk. Turen skal opleves, ses og mærkes i stedet!

 

 

Sejlrute:

Dag 1: Afrejse fra Koblenz

 

Dag 2: Koblenz - Rüdesheim

 

Dag 3: Rüdesheim - Alken

 

Dag 4: Alken – Zell – Traben Trarbach

 

Dag 5: Traben Trarbach – Mehring

 

Dag 6: Mehring/Trier – Bernkastel

 

Dag 7: Bernkastel – Cochem – Koblenz

 

Dag 8: Udtjekning fra skibet i Koblenz

 

 

Prisen inkluderer:

 • 8 dage/ 7 nætter på skibet MS Leonora
 • Dansktalende personale ombord
 • Alle måltider og udvalgte drikkevarer
 • Gratis WiFi
 • Underholdning ombord
 • Alle kahytter er udvendige med vindue, bad/toilet, hårtørrer og aircondition
 • Alle havne- og passagerafgifter

Inkluderer ikke:

 • Udflugter (se muligheder i programmet)
 • Transporten til og fra skibet
 • Drikkepenge til besætningen (ca. 8 euro pr. person pr. dag)
 • Drikkepakke – (kan tilkøbes fra 89,- pr. dag/pers)

 

Priser per person
Afgang hver søndag i perioden 2. august – 18. oktober

 

Main deck         kr. 6.895,-

Middle deck       kr. 7.795,-

Upper deck        kr. 8.395,-

Suite                 kr. 10.695,-

 

GRATIS singletillæg!

 

Livet ombord på M/S Leonora.

Skibet har en moderne, men samtidig varm indretning og atmosfære. Med en venlig besætning og et fantastisk køkken sikrer Leonora, at alle gæster får et uforglemmeligt krydstogt. Man vil blive mødt af en familiær stemning, hvor man let lærer skibets øvrige gæster og det danske personale at kende.

Med hendes 69 kahytter er Leonora et af det mest luksuriøse flodkrydstogtsskibe i kategori. Hermed sikrer vi en afslappende, men samtidig oplevelsesrig rejse. Man får nemlig en komfortabel pause fra hverdagen, hvor gæster sidder i loungen, på soldækket eller nyder en middag i restauranten, glider vi fra by til by på spektakulære floder og vandveje.

Restauranten tilbyder 3 daglige måltider. Om morgenen kan gæsterne nyde vores store morgenmadsbuffet. Til middag bliver der serveret en 3-retters frokostmenu og til aften serveres en 4-retters menu. Under middagene sejler vi som regel og man kan nyde udsigten, som passerer de store vinduer. Bagefter kan man nyde en kop kaffe eller en drink i vores bar i panoramasalonen.

I løbet af dagen kan gæsterne slappe af på soldækket, enten i skygge eller solen. Det er også muligt at tage en tur i fitnessrummet eller snuppe en drink i spabadet. Der er gratis Wi-Fi på hele skibet.

 

Læs mere om turen her

 

Denne rejse kan kun bestilles på telefon 70 22 59 59 eller send os en forespørgsel

Ring til en af vores dygtige rejsekonsulenter for at høre mere og bestille din rejse med M/S Leonora eller send os en mail på salg@mycruise.dk, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.