Panamakanalen : PUERTO CORINTO - NICARAGUA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Corinto, Nicaragua

Destinationer & havne

Corinto ligger på den nordvestlige stillehavskyst i det mellemamerikanske land, Nicaragua. Trods mangel på store seværdigheder, er den lille havneby en skøn destination, hvor man bare skal strejfe omkring i byens små gader, nyde de tropiske omgivelser og spise på byens restauranter, som er vidt kendt for sine lækre anretninger med alt godt fra havet.

 

Værd at se
Corintos hovedattraktion er de uspolerede strande ved Costa Azul, der ligger med en skøn udsigt over Corinto bugt.
Fra Corintos bugt kan man betragte flere små øer beliggende ud for kysten. En af dem er Isla El Cardon, som kan nås ved hjælp af de lokales små fiskerbåde til en rimelig pris. Øen er komplet uspoleret skønhed, og et godt sted at snorkle fra, og ikke mindst et romantisk spot at nyde solnedgangen fra.
Skulle man tilfældigvis være i Corinto i april, vil man måske være heldig at opleve den årlige Corinto Gastronomic Fair. Her bliver byen omdannet til en uges madparadis med mad fra Nicaragua og andre spændende steder i verden.

 

Klima
Tropisk klima med to sæsoner, en tør og en våd. Den tørre sæson varer ca. fra januar til juni, og den våde sæson starter stille derefter, hvorefter august og september bringer nedbør ca. en gang om dagen. De varmeste måneder er marts, april og maj.

 

Valuta
Nicaraguanske Cordobas (NIO)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.