Fra København : INVERNESS/LOCH NESS SCOTLAND
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Inverness, Skotland

Destinationer & havne

Inverness er med sine unikke gamle stenbygninger og gæstfrie atmosfære ikke bare den største by i det skotske højland, men også den mest velbesøgte. Gennem floden River Ness er byen forbundet med den myteomspundne sø Loch Ness, hvor det famøse uhyre efter sigende skulle holde til.

 

Værd at se

Byen kan prale af et væld af historiske bygninger, især i den gamle bydel, som man kan opleve, mens man slentrer igennem det victorianske marked, hvor der bl.a. sælges lokale produkter fra højlandet. Der er en glimrende mulighed for shopping i det prisvindende Eastgate Centre.

 

Kun en gåtur ud fra byen ligger Craig Phadrig, en bakke der rejser sig 172 meter over havets overflade, og hvor den smukke og rustikke højborg Pictish Kings også høre til. Her kan man opleve det ellers lyngklædte højlands dybe skove og storslåede udsigt over Moray Firth. Her er et interessant dyreliv – herunder delfiner, som man også kan spotte fra byen.

 

Loch Ness er verdenskendt for sit uhyre, og fra Inverness er det muligt selv at forsøge at spotte det. Man kan tage del i myten på Loch Ness Exhibition Centre, som ligger i en flot skotsk miniborg i byen Drumnadrochit. Her fortælles legenden gennem gamle billeder og film og gennem ubåde, som er blevet brugt til at søge efter uhyret i søen. Udstillingen har fået fem stjerner af det skotske turistbureau. Entréen er £6.95 (75 kr.), og busturen fra Inverness tager kun en halv time. 

 

Klima

Mildt og stabilt året rundt med op til gennemsnitligt 20 grader fra juni-august, som også er månederne med mindst nedbør.

 

Valuta

Britiske Pund Sterling (GBP)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.