Sydamerika : PORT STANLEY - FALKLAND IS
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt.


Stanley, Falklandsøerne

Destinationer & havne

Stanley ligger på Falklandsøerne i det sydlige Atlanterhav, hvor det med sine 2.000 indbyggere er verdens sydligst beliggende hovedstad. Trods sin lille størrelse, har byen et par interessante museer, hvor man bl.a. kan lære om Falklandskrigen i 1982. Derudover er der god mulighed for at komme ud og nyde en pint på en af byens pubber eller få en bid mad, selvom udvalget af restauranter ikke er stort.

Værd at se
The Falklands Islands Museum. Her er bliver man klogere på konflikten mellem Argentina og Storbritannien, som kæmpede mod hinanden under Falklandskrigen 1982. Christ Church Cathedral. Verdens sydligst beliggende katedral, som er særlig kendetegnende og unik med sin bue foran kirke. Buen er lavet af kæbeknogler fra to blåhvaler. Gypsy Cove. Pingviner svømmer i land ved denne bugt, som ligger 15 minutters kørsel fra byen. 1982 Liberation Memorial. Et mindesmærke for de faldne soldater under Falklandskrigen.

Klima
Stanley har et maritimt klima, som ligger i mellem et tempereret og et subarktisk klima. Varmest er det i december, januar og februar, hvor temperaturen ligger mellem 10 og 14 grader. Koldest er det derimod i juni, juli og august, hvor temperaturen bevæger sig ned omkring frysepunktet, men sjældent under minus 1 grad.

Valuta
Falklandsøerne pund (FKP)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.