Panamakanalen : MONTEREY - CALIFORNIA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Monterey (Californien), USA

Destinationer & havne

Monterey i Californien er kunstnernes by. Byen ligger smukt ved Monterey Bay ud til Stillehavet og har altid tiltrukket kendte kunstnere og forfattere på grund af de naturskønne omgivelser. Der bor 30.000 mennesker i den californiske badeby, der byder på super gode fiskerestauranter samt masser af kulturelle oplevelser på grund af dets teater, mange museer og kunstgallerier.

Værd at se
Monterey Bay Aquarium er et fantastisk smukt beliggende akvarium med gobler, sjove søheste, imponerende langarmede blæksprutter og legesyge oddere. En stor oplevelse for hele familien. Trænger man til et kulturelt input er Monterey Museum of Art en perle inden for moderne amerikansk kunst, mens naturentusiaster kan udforske bugten i kajak og se søløver, sæler og oddere helt tæt på.


Klima
Man kan roligt tage til Monterey hele året. De varmeste måneder er juli og august med gennemsnitlig 30 grader, i modsætning til januar og februar, der er de koldeste måneder med ca. 12-15 grader.

 

Valuta
Amerikanske Dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.