Caribien : JACKSONVILLE, FL
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Jacksonville (Florida), USA

Destinationer & havne

Jacksonvilles placering langs Atlanterhavet i det nordøstlige Florida åbner for fantastiske strækninger med nogle af Floridas bedste strande. Det er samtidig et kulturelt samlingspunkt og byen er fyldt med muligheder for både shopping, kulinariske oplevelser og forlystelser.

 

Værd at se

Jacksonville har talrige lækre strande, men en af de absolut bedste er slet og ret Jacksonville Beach. En pæn strandpromenade med en frisindet atmosfære tilbyder beach-butikker og madboder, og der er rig mulighed for at leje forskellige former for vandsportsudstyr.

 

En af de mest fremhævede attraktioner i Jacksonville er Catty Shack Ranch Wildlife Santuary. Verdens største kattedyr lige fra løver, tigere og leoparder til pantere, losser og arktiske ræve er samlet i denne velbesøgte dyrepark. Stedet fokuserer på at redde og genhuse forskellige truede katte arter. Dyrepasserne giver guidede ture, hvor de fortæller om den aktuelle situation for dyrene og deres levevilkår både i fangenskab og i naturen. Alle medarbejdere er frivillige, så billetprisen går ubeskåret til at beskytte dyrene.

 

The Cummers Museum of Art & Garden er en unik sammensmeltning af kunst i verdensklasse og overdådige haver med design fra det tidlige 20. århundrede. Den permanente kunstsamling omfatter mesterværker af både Peter Paul Rubens, Winslow Homer og Thomas Moran – og det er foruden sæsonens særudstilling. De historiske haver på 1,5 hektar viser store springvand, velbevarede lysthuse og antikke skulpturer, der er velplacerede mellem det grønne anlæg af blomster og træer. Det ældste træ i haven er næsten 200 år gammel og kendes som Cummer Egen.

 

Klima

Jacksonville har et fugtigt subtropisk klima med mildt vejr om vinteren og høj varme i løbet af sommeren. Året rundt er temperaturen mellem 18-33 grader, men om sommeren kan temperaturen ofte komme op i nærheden af 40 grader, så et besøg i foråret og efteråret kan varmt anbefales.

 

Valuta

Amerikanske Dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.