Canada / New England : NORFOLK, VA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt.

Norfolk (Virginia), USA

Destinationer & havne

Havnebyen Norfolk i den amerikanske stat Virginia har en stor naturlig havn og en lang historie som et militær strategisk center for den amerikanske flåde. Og byen er kendt for netop at være hjemsted for verdens største flåde; Naval Station Norfolk. Men byen er efterhånden også kendt for sine kulturelle udbud med blandt andet flere museer, opera, et symfoniorkester, ballet og et universitet. I byens centrum finder man gourmet restauranter, masser af muligheder for shopping og fornøjelser.

Værd at se
Der er selvsagt flere maritime oplevelser at hente i Norfolk. USS Wisconsin er et gigantisk orlogsskib, der er lavet om til et yderst interessant museum, hvor man virkelig kan gå på opdagelse i den maritime historie og opleve dagligdagen på et skib. I Norfolk botaniske have handler det ikke om livet til havs, men til lands. Det er en utrolig smuk have, der har et godt udbud af aktiviteter, og er et besøg værd. Man skal heller ikke gå glip af Ghent, som er området med historiske bygninger og kulturelle tilbud. Og for den kunstinteresserede er Chrysler Museum et must, da det er et museum i verdensklasse. Skal man en tur i byen efter mørkets frembrud er det på Granby Street, det sker. Restauranter og barer ligger side om side, og byder op til en sjov aften i byen.

Klima
Norfolk har et subtropisk klima med en høj luftfugtighed. Sommeren er varm og topper ofte med helt op til 32 grader, mens efteråret er mildt med varme dage og kølige nætter. Vinteren har temperaturer fra 0 og helt op til 13 grader. Norfolk kan være udsat for tornadoer og tropiske storme.

 

Valuta
Amerikanske Dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.